- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky100
csendes tag
válasz
milanfan
üzenetére
A te álláspontodat is megértem
Nem lett ez rossz kis kari végeredményben, főleg ha tényleg nem létkérdés a full-HD.Viszont még drágának találom, ezért nem ajánlom.Én személy szerint olyan 30(max 35k)körülire lőném be a 650 TI!-t és akkor patent
Új, nem új, tökmind1. 20-25nél többet meg nem szabad adni a sima 650esért.
Ha minden igaz zuhanni fognak az árak szépen már februárban(legalábbis vga fronton mindenképp).Persze a végleges kegyelemdöfést majd a Crysis 3 fogja megadni a 650eseknek.Na akkor már vállalható árban lehet venni egyet.És mondom ezt úgy hogy megtehetem hogy lazán veszek kiló feletti videokaritEgyébként a 650TI-t azért nem írom le teljesen mert egyrészt veri a hd7770-et(összességében kábé több mint 10%al gyorsabb)másrészt abban már van annyi plusz ami elegendő lehet egy kimaxolt játékélményhez(természetesen nem full HD-ban, de most nem az a szempont)
Szóval ajánlanám én a 650TI-t teljes gőzzel, de számomra az ár/teljesítmény aránya nagyon nem megfelelő.És ezúton kérek elnézést a ph tesztírójától, mivel neki megfelelő volt ez a ráta
Ez van, ezen nem fogunk összeveszni
Jó kis kari a 650 TI, csak drága -
Trailblazer
veterán
válasz
milanfan
üzenetére
Értem én az ő álláspontját is, hiszen aki tud, áldozzon többet, ha jövőbiztosabb megoldást szeretne. Jómagam azt vallom, hogy olyan rosszul nem lehet anyagilag kiszállni egy ilyen árszintű kártyából sem, mint pl. a 650 Ti, hogy kis összeg hozzárakásával alkalomadtán ne lehetne egy hasonló kategóriás, ám fejlettebb vga-ra váltani, amint lesz ilyen. Perpill a relatív ár/teljesítmény aránya a lehető legjobb a 650 Ti-nek, és ezt nem én mondom, hanem konkrétan minap láttam egy grafikonban. Úgyhogy egy darabig nem kell gondolkodni vga-cserében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lett ez rossz kis kari végeredményben, főleg ha tényleg nem létkérdés a full-HD.Viszont még drágának találom, ezért nem ajánlom.Én személy szerint olyan 30(max 35k)körülire lőném be a 650 TI!-t és akkor patent