Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Róla vélemény?
Épp úton van a kicsike..ahogy nézegettem, az árában elég jónak számít!
Van esetleg ilyen Gigaja valakinek?
Tapasztalat?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
30Kig jelenleg szerintem a legjobb vétel, szóval a gagyi azért enyhe túlzás
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
ATI-t nem vennék ha fele annyiba kerülne akkor se
Hja ez nem flame vagy ilyesmi, csak én így gondolom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nem kell!
Írtam is..ez nem flame, csak egy vélemény..
Volt ATI-m meg Nvidiam is..
ATIt nem szerettem..kész!
Kb ennyi a történet..Nem kell vitázni, mert nem is tudnék ezen vitázni..3-4 évente veszek gépet amibe nem kell sem AMD proci, sem AMD VGA...
Nyugodtan viheti tőlem mindenki 7770et...nem idióták, de nekem akkor sem kell
-
Sirandrish
legenda
"Cyrix lesz az atomzsírkirály proci és az intel-amd együtt mennek pendrive-ot gyártani"
Ez elég valószínű
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Flashback #118 üzenetére
Akkor átnézem a dobozt mert én csak a Pandás izét találtam meg
-
Sirandrish
legenda
válasz Flashback #120 üzenetére
Király...akkor ezt a papírt én nem kaptam meg...nekem futár hozta
-
Sirandrish
legenda
Ahogy én észrevettem amikor érdeklődtem, itt a PH-n kb semmit sem "ajánlanak" ami 100K alatt van..se prociba se VGA-ba se semmibe...persze a 100K költői túlzás de előszeretettel ajánlgatják a méregdrága termékeket
Én elhiszem hogy a TI jobb de drágább is..
Nekem erre volt pénzem...van rá 3 év gari...majd meglátjuk hogy milyen..egyelőre tökéletesen meg vagyok vele elégedve..
Diablo 3, Border 2 maxon megy 1680x1050be..marha halk és még keveset is fogyasztEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
40-60 FPS
Azt meg meg nem mondom neked hogy érdemes-e váltanodEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Most min megy a vita?
Hogy a 650Ti jobb mint a sima?
Hát bebaszna ha szarabb lenne ha már 30%al drágább (Ahol én vettem ott 28K a sima és 38-39 a Ti)..
Szerintem marhára nem az a kérdés hogy melyiket érdemesebb venni, hanem hogy kinek mire van pénze..
Én 25K-t akartam max VGA-ra költeni de úgy voltam vele hogy az a +3K még talán belefér így vettem egy GTX650et..
Jobb lett volna a TI? Naná...de nem volt rá pénzem..
Vásárolni könnyű...csak a pénzt előteremteni a vágyakra nehézEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Konzolokról KULTURÁLT módon