Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rocky100

csendes tag

válasz milanfan #142 üzenetére

Na a 7850 jelentősen jobb vétel lenne.Még akkor is mennyivel drágább

Egyébként nekem is 9600GT-m van.Nagyon lejárt darab már, ugyanakkor el kell ismerni hogy az a matuzsálem egy igen jól sikerült darabja nvidia-éknak.Nálam is megy gyönyörűen vele a Far Cry 3.Igaz 1280ban csak medium-high beállításokkal de akkor is le a kalappal a vén róka előtt.Teljesen játszatóak vele még az új gamek is, pl dishonored stb.Persze megfelelő konfiggal alatta

Én is azon gondolkodtam hogy ideje lenne nyugdíjazni egy 650essel, na de hát a számozás ne meg senkit.Igenis rengeteget számít hogy csak 128bites ramokkal van szerelve, és csak játék miatt nem ér meg az a 30X-ezer forintot sem.Persze jóval erősebb a régi 9600GT-nél(jóval..chh)de ha 9600GT-t akarsz nyugdíjazni ne a 650es legyen az alternatívád.Azt a kártyát én 18-MAX 25 ropi körül áraztam volna be

Viszont az előbbire visszatérve, a 7850es SOKKAL de sokkal gyorsabb és erősebb kártya a 650es szériánál, úgyhogy akkor inkább azt vedd.Megéri az árkülönbözetet
    A 650-es egy borzasztó rövid távú befektetés.Én is szeretnék fejleszteni, de inkább megvárom míg a lejjebb mennek a videokari árak, és veszek majd valami olyan 50k-körüli deszkát ami már megéri

Türelem teljesítményt terem :) Szélsőséges dolog ez a sztech, olyannyira hogy még az sem kizárt hogy már GTX680ast is fogsz kapni jövő májusban 60ért
    Ezt az egy dolgot nagyon jól megtanultam(főképp a saját káromon).Türelem, spórolás, és meg lesz a jutalma ;)
    Én 20ropinál többet nem kérnék most egy 650esért az fix

Új hozzászólás Aktív témák