- MSI N720 lowprofil takaró fém
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky100
csendes tag
válasz
milanfan #142 üzenetére
Na a 7850 jelentősen jobb vétel lenne.Még akkor is mennyivel drágább
Egyébként nekem is 9600GT-m van.Nagyon lejárt darab már, ugyanakkor el kell ismerni hogy az a matuzsálem egy igen jól sikerült darabja nvidia-éknak.Nálam is megy gyönyörűen vele a Far Cry 3.Igaz 1280ban csak medium-high beállításokkal de akkor is le a kalappal a vén róka előtt.Teljesen játszatóak vele még az új gamek is, pl dishonored stb.Persze megfelelő konfiggal alatta
Én is azon gondolkodtam hogy ideje lenne nyugdíjazni egy 650essel, na de hát a számozás ne meg senkit.Igenis rengeteget számít hogy csak 128bites ramokkal van szerelve, és csak játék miatt nem ér meg az a 30X-ezer forintot sem.Persze jóval erősebb a régi 9600GT-nél(jóval..chh)de ha 9600GT-t akarsz nyugdíjazni ne a 650es legyen az alternatívád.Azt a kártyát én 18-MAX 25 ropi körül áraztam volna be
Viszont az előbbire visszatérve, a 7850es SOKKAL de sokkal gyorsabb és erősebb kártya a 650es szériánál, úgyhogy akkor inkább azt vedd.Megéri az árkülönbözetet
A 650-es egy borzasztó rövid távú befektetés.Én is szeretnék fejleszteni, de inkább megvárom míg a lejjebb mennek a videokari árak, és veszek majd valami olyan 50k-körüli deszkát ami már megériTürelem teljesítményt terem
Szélsőséges dolog ez a sztech, olyannyira hogy még az sem kizárt hogy már GTX680ast is fogsz kapni jövő májusban 60ért
Ezt az egy dolgot nagyon jól megtanultam(főképp a saját káromon).Türelem, spórolás, és meg lesz a jutalma
Én 20ropinál többet nem kérnék most egy 650esért az fix
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest