- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Egyértelműen be kell dugni, akkor az autodetect is menni fog. Egyébként miért a 45.akárhanyas drivert tetted fel? Nekem valamelyik 45-ös driverrel (GFMX440) nem működött a TVOut, mondjuk ez a readme-ben is szerepelt. Az 56.akárhanyas ForceWare megoldotta, most pedig ámszóhepi.
-
montaron
tag
trükkös.. a régi tv outok úgy is kiadták a képet hogy nem volt rádugva... (hű vagy az video out volt??? lámázom magam...)
ok megprósza.. -
Dufresne
addikt
Szedj le frissebb drivert nvidia honlapjáról, ha lehet és ott lesz olyan bepipálható menüpont, hogy a rendszer nem érzékeli a cssatlakoztatott TV-t. Na azt bexelni, utána restart lesz, aztán menni fog. De sztem lehet, hogy már a te driveredbe is van ilyen, sőt sztem biztos
-
montaron
tag
sziasztok,
próbáltam a keresőt de nem találtam (lehet hogy vak voltam)
na a problémám... van egy GF 4 Ti4200 kareszom tv outtal..feltettem az nvidia 45.23 drivert, és semmi lehetőség nincs a menükben a tv outra való átváltásra, xp alatt próbálom eddig ment simán (mondjuk win me alatt).
mit csináljak hogy megjelenjen a menüben az átváltás lehetősége?
KÖSZÖNÖM!
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest