Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérném, hogy mindig a lehető legnagyobb topikot használjuk, általában érdemesebb felhozni őket, mint a kisebbeket. Jelen esetben pl inkább ezt: [link].
Köszönöm,
p -
Blackmate
őstag
Kicsit más a próblémám, mint a topiknyitónak, de egyértelműen nVidia driverrel kapcsolatos.
Van egy nVidia Geforce MX440-es, 64 MB-os kártyám. Ehhez kellene nekem valamilyen verziójú driver, ami nem játékhoz a legjobb.
Nem vagyok nagy gamer, sőt azt se tudom mikor játszottam utoljára, úgyhogy a legjobb/legszebb megjeleníthetőség a fontos számomra, és hogy a TV-out is oké (szép) legyen.
Sajnos abszolút nem követem ezeket az új 'hullámokat', de úgy él bennem, hogy régen a forceware az kifejezetten a gamereknek készült. Vagy tévedek?
Van valamilyen más alternatíva (mint a forceware) az nVidia chipes kártyákhoz? -
Convex
aktív tag
válasz
Szten Márs #12 üzenetére
Kiprobáltam az újra pasztázást, de nem sok sikerrel... Igaz, ezután már tovább birta, de megint kitextúrásodott... Sajna ez hűtő csere lesz.
De azért kösz mégegyszer. -
Convex
aktív tag
Igen Msi, pci-e-s. Ha ilyen van akkor lecserélem a hűtőt. Úgy is gondolkodtam már rajta. Remélem ez megoldja a problémámat....
Nagyon szépen köszönöm Szten Márs -
Szten Márs
nagyúr
Lehet, lehet. Egy MSI karid van, PCI-expresszes ugye?
Nekem is az van és soha nem megy 73 fok felé...
Lehet, hogy meg van lazulva a hűtés rögzítése, ami amúgy sem valami hiperjó ezeknél az MSI-knél. Ellenőrizd le, vagy akár szedd le a hűtőt,, kend újra a GPU felületét (FINOMAN!!!), majd rakd rá tuti jól, hogy felfeküdjön rendesen... -
Convex
aktív tag
Lefutattam a 3d marks 03-t ott, a vége után 78-80 fok körül mért a driver hőmérséklet mérője, a játék ( textúrásodás után) meg 85 fokot mutatott.
Akkor valszeg rossz a hűtése a karinak? Ezért fagynak le a játékok és nem más hibák miatt? -
Convex
aktív tag
nincs, húzva. Nemsokára visszairok.
-
Szten Márs
nagyúr
No, akkor itt más gond van. Nézd meg hány fokos a kártyád. Nem is tudom hol lehetne megnézni... everest talán kiírja, de nem biztos, a driver beállításoknál viszont asszem van olyan, hogy temp, ott kiírja hány fokos. Namármost ha játszol, kilépsz, belépsz a temp settingsbe, ez alatt az idő alatt kb 5-7 fokkal kevesebb lesz. De azért nézd meg hány fokos. 75-80 körültől gáz van, mert akkor tényleges terhelés alatt tuti, hogy túl meleg.
Amúgy nincs húzva a kártyád??? -
Convex
aktív tag
kb 3-4 hónapja lett feltéve a win., sp2 van... Más játéknál is előfordult. Msi 6600gt-m, 3ghz intel proci, 1 gb ddr2ram, abit aa8xe lapon mindez
-
Convex
aktív tag
Föltettem már a 66.93at, a 77.72t, a 66.93t.... és még sorolhatnám...
Mit csinálnátok ilyen esetben? -
Convex
aktív tag
Valaki probáljon meg nekem segíteni, mert most kezdtem el játszani a Bloodrayne 2 vel, és kb 10 perc után mindig kitextúrásodik a kép... Probáltam sok féle drivert, de így se akar menni.
A gép birja, mert nem fagy ki és nem áll le a játék. Lehet, hogy már annyi driverrel probálkoztam, hogy már jobb ötlet lenne egy újratelepítés? Valami segítséget adjatok!!!
Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest