- Fórumok
- Videokártyák
- Nvidia detonator help
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
e-biza
őstag
az a sux 4.49v2 :) nem baj felnyomtam kézel az agp drivert és már szladgál is a kicsike.
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
-
nygma
addikt
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Orc
senior tag
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
-
e-biza
őstag
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
jók ezek a tippek. az ismerősöm ltott fotón olyan embert, akinek azt mondták, hogy ez a legjobb. szerintem ki kell próbálni. én kipróbáltam. szerintem az 5x.xx gyorsabb, mint a 4x.xx.
de ha másnak más a tapasztalata, az sem zavar.
engem csak az zavar, hogy amikor kijön egy új driver, mondjuk egy OFF catalyst, akkor mindenki azt mondja, hogy nem szabad feltenni, mert jaj, bugos, meg minden. egészen addig nem rakják fel, amíg ki nem jön a következő verzió. merthogy akkor az előző lesz a stabil (ami persze nem változott, ugyanolyan), és az új az ''instabil'' meg ''bugos''
elvi ellentmondást érzek az ilyenekben
de sebaj :) -
Orc
senior tag
-
e-biza
őstag
hiba elháritva, a via hyperion driver nem jol installálodott fel.
-
nygma
addikt
-
e-biza
őstag
-
e-biza
őstag
néztem aida32-t. azt irja:
Chipset Properties
Motherboard Chipset VIA VT8377 Apollo KT400
...
AGP Properties
AGP Version 2.00
AGP Status Disabled
AGP Aperture Size 128 MB
Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x
Fast-Write Supported, Disabled
Side Band Addressing Supported, Disabled
..
Problems & Suggestions
Problem AGP is disabled. This may cause performance penalty
??? :( -
e-biza
őstag
azon gondolkodtam, hogy nem lehtséges-e a Via pack driver miatt csinál ilyen hülyeséget? persze elvileg a via segiti a müködést de mégis. ki tudja... másnál ment már ez a fast write?
-
Kirbly
aktív tag
en is azt hasznalom a gef2 mx-hez, teljesen maxra hajtja szegeny kis kartyat :))) gef4hez se fogok mast hasznalni :D
-
Orc
senior tag
-
nygma
addikt
-
Orc
senior tag
Miért nem a 44.03?:F
-
e-biza
őstag
nem éreztem se lassulást se gyorsulást az 52.70 és a 45.23 driver közt, valoszinüleg u.ez lesz a helyzet a 43.45-ös driverrel is. nem gyorsabb se nem szebb :) miért is használjam azt? probáltad már az általam emlitett dolgot beállitani?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
e-biza
őstag
egy ati radeon 9800 pro-hoz. csak vicceltem, egy geforce ti 4200 64mb ram. :)
-
Alvin_ti4200
félisten
-
e-biza
őstag
az nvHardPage elöhivja csak az AGP settings fület, utána a driver nem jo :) persze ha valaki megnézte mondjuk 52.16-os driverrel, hogy elöhivja a fülecskéket és utána AGP settingset tudja modositani úgy hogy az megmarad, akkor felrakom az 52.16ost ezen ne múljék :)
-
Alvin_ti4200
félisten
-
e-biza
őstag
nos van egy kis gondom. detonator (forceware) 52.70 alatt probálkoztam: beizzitottam nvHardPage-t és krétem az AGP, meg Hardware menüt. Indulás be az nvidia driver propertiesébe, AGP, ott az áll: pci mode, max request queue depth: 1, nincsen se fast writes se sideband addressing. az Operácios Rendzer nem támogatja a többi igen. %let, vélemény segitség?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest