Aktív témák
-
e-biza
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
az a sux 4.49v2 :) nem baj felnyomtam kézel az agp drivert és már szladgál is a kicsike.
-
Kirbly
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
en is azt hasznalom a gef2 mx-hez, teljesen maxra hajtja szegeny kis kartyat :))) gef4hez se fogok mast hasznalni :D
-
Orc
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Miért nem a 44.03?:F
-
e-biza
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nem éreztem se lassulást se gyorsulást az 52.70 és a 45.23 driver közt, valoszinüleg u.ez lesz a helyzet a 43.45-ös driverrel is. nem gyorsabb se nem szebb :) miért is használjam azt? probáltad már az általam emlitett dolgot beállitani?
-
e-biza
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
egy ati radeon 9800 pro-hoz. csak vicceltem, egy geforce ti 4200 64mb ram. :)
-
e-biza
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
az nvHardPage elöhivja csak az AGP settings fület, utána a driver nem jo :) persze ha valaki megnézte mondjuk 52.16-os driverrel, hogy elöhivja a fülecskéket és utána AGP settingset tudja modositani úgy hogy az megmarad, akkor felrakom az 52.16ost ezen ne múljék :)
Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest