Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lunda2
újonc
Sziasztok!
Előre le kell szögeznem, hogy az a felhasználó vagyok aki időnként simán leragad akár többéves informatikai dolgoknál és a mostani notebookom is legalább 6 éves már, de gondoltam, hogy a jelenlévőknek még a saját nézőpontjuk szerint adott válasza is segíthetne és átbillenthetne valamelyik oldalra a mostani dillemámban:
Az említett gépen win10 fut, ami 2025 októberétől a támogatás megszűnése miatt ugye felejtős lesz, a 11 pedig már nem menne rajta sajnos. Több ok miatt is esedékes lenne amúgy az új gép, a kérdés csak az lenne, hogy érdemes-e ilyenkor megvárni a 2025-öt - amik számomra tényezők lennének ebben:- bár tudom, hogy kb. 2 évvel elavultabbnak számítana már egy idén vásárolt gép egy jövőbeli 2025-ös modellhez képest, nekem leginkább csak az számítana hogy a win11 szaladjon rajta, és az alig pár játékom pedig amúgy sem túl nagy erőforrásigényű.
- látni, ahogy repkednek az árak a notebookok terén is az erős infláció miatt, és elbizonytalanodom hogy majd 2025-ben hányszoros áron kaphatnék meg vajon egy adott elvárásokhoz köthető notebookot; korábban hiába volt egyértelmű hogy érdemes lehet kb. az utolsó pillanatig várni, most a háború és egyéb tényezők ilyenekbe is szerintem elég rosszul bekavarnak. Igen, az anyagiak is valamennyire fontos szempont.Viszont simán lehet, hogy pár hasznos érv elkerülhette a figyelmemet – nem is várnám, hogy itt bárki helyettem döntsön ebben, de ha erre vonatkozóan lenne még hasznos támpontja, előre is nagyon köszi!
Aktív témák
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyomtató topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G9 i7-1255U / 16GB DDR5 / 512GB SSD / 2in1 / WUXGA
- MacBook Pro 2020 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest