- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen monitort vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Lunda2
újonc
Sziasztok!
Előre le kell szögeznem, hogy az a felhasználó vagyok aki időnként simán leragad akár többéves informatikai dolgoknál és a mostani notebookom is legalább 6 éves már, de gondoltam, hogy a jelenlévőknek még a saját nézőpontjuk szerint adott válasza is segíthetne és átbillenthetne valamelyik oldalra a mostani dillemámban:
Az említett gépen win10 fut, ami 2025 októberétől a támogatás megszűnése miatt ugye felejtős lesz, a 11 pedig már nem menne rajta sajnos. Több ok miatt is esedékes lenne amúgy az új gép, a kérdés csak az lenne, hogy érdemes-e ilyenkor megvárni a 2025-öt - amik számomra tényezők lennének ebben:- bár tudom, hogy kb. 2 évvel elavultabbnak számítana már egy idén vásárolt gép egy jövőbeli 2025-ös modellhez képest, nekem leginkább csak az számítana hogy a win11 szaladjon rajta, és az alig pár játékom pedig amúgy sem túl nagy erőforrásigényű.
- látni, ahogy repkednek az árak a notebookok terén is az erős infláció miatt, és elbizonytalanodom hogy majd 2025-ben hányszoros áron kaphatnék meg vajon egy adott elvárásokhoz köthető notebookot; korábban hiába volt egyértelmű hogy érdemes lehet kb. az utolsó pillanatig várni, most a háború és egyéb tényezők ilyenekbe is szerintem elég rosszul bekavarnak. Igen, az anyagiak is valamennyire fontos szempont.Viszont simán lehet, hogy pár hasznos érv elkerülhette a figyelmemet – nem is várnám, hogy itt bárki helyettem döntsön ebben, de ha erre vonatkozóan lenne még hasznos támpontja, előre is nagyon köszi!

Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest