Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lunda2
újonc
Sziasztok!
Előre le kell szögeznem, hogy az a felhasználó vagyok aki időnként simán leragad akár többéves informatikai dolgoknál és a mostani notebookom is legalább 6 éves már, de gondoltam, hogy a jelenlévőknek még a saját nézőpontjuk szerint adott válasza is segíthetne és átbillenthetne valamelyik oldalra a mostani dillemámban:
Az említett gépen win10 fut, ami 2025 októberétől a támogatás megszűnése miatt ugye felejtős lesz, a 11 pedig már nem menne rajta sajnos. Több ok miatt is esedékes lenne amúgy az új gép, a kérdés csak az lenne, hogy érdemes-e ilyenkor megvárni a 2025-öt - amik számomra tényezők lennének ebben:- bár tudom, hogy kb. 2 évvel elavultabbnak számítana már egy idén vásárolt gép egy jövőbeli 2025-ös modellhez képest, nekem leginkább csak az számítana hogy a win11 szaladjon rajta, és az alig pár játékom pedig amúgy sem túl nagy erőforrásigényű.
- látni, ahogy repkednek az árak a notebookok terén is az erős infláció miatt, és elbizonytalanodom hogy majd 2025-ben hányszoros áron kaphatnék meg vajon egy adott elvárásokhoz köthető notebookot; korábban hiába volt egyértelmű hogy érdemes lehet kb. az utolsó pillanatig várni, most a háború és egyéb tényezők ilyenekbe is szerintem elég rosszul bekavarnak. Igen, az anyagiak is valamennyire fontos szempont.Viszont simán lehet, hogy pár hasznos érv elkerülhette a figyelmemet – nem is várnám, hogy itt bárki helyettem döntsön ebben, de ha erre vonatkozóan lenne még hasznos támpontja, előre is nagyon köszi!
Aktív témák
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest