- Epson nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Én Microsoft Notebook wireless mouse-t használok. Nem az újat, mert már egy éves is megvan. Talán a Hardware az amiben télleg jó a Microsoft.
Hasonló mint amit lentebb ír valaki, csak nem az a típus... nincs borda a hátán.
Én meg vagyok elégedve a sebességével, nem teszek fel hozzá semmilyen szoftvert, és használom Photoshophoz, de néha FPS játékokhoz is, de nem vagyok mániákus. Nekem teljesen jól működik. Nem az a fajta, amit meg kell bökni, hogy felébredjen használat elött.
És elég érzékeny. Volt egy másik de vezetékes notbook egerem, az szörnyű volt, mert nagyon kicsi volt a felbontása.
Ja, egérpadom nincs. Tehát nem is használok. Egyedül az ultra-síma fekete asztallal nem tud mit kezdeni.
Télleg kb 4 havonta teszek bele elemet. Saját rádió adója van, amit az egér aljába lehet pattintani, és az is kapcsolja ki az egeret. Ergó este bele kell rakni az adaptert, mert csak energiatakarékosan marad. De én gyakran úgy is hagyom, mert nagyon ritkán kell bele elemet rakni. Elforgatható, tehát vizszintes és függöleges USB dugó esetén is lehet használni notebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest