Aktív témák
-
yerico
senior tag
Ez a hajlított desingú Acer meglepően kényelmes, ergonómiailag elég jól eltalálták. Nekem nagyon bejött, csak az a baj, hogy a delikvens (egy Acer 2303) a másé lesz. Azért gondolkodom rajta magamnak is, mert ennyi pénzért (170.000 HUF + 60000 = sulinet) nem nagyon lehet jobbat kapni.
-
Pet_i
senior tag
Én meg szintén 3 típus között vacilálok. Az egyik a már Trane által is írt
Acer TravelMate 4002 LMi, a másik az:
Acer TravelMate 4502 LMi. (Igazából nem tudom mi a különbség a 2 között, nem találom. Az utolsó pedig a:
Fujitsu-Siemens Amilo M1425
Nekem egy boltban azt mondták, hogy ez a középkategóriás Fujitsu veri az Acereket minőségben és designban. Csak egy picit olvastam most vissza, de Fujitsukról úgy tűnik nem jó a vélemény? Ti melyiket ajánljátok? Lehet másik típus is, 400ezer Ft-ból ki kellene jönnie, legyen benne DVD író, nem osztott memóriás VGA, 512MB ram, Centrinos legyen, min. 40giga HDD-vel.
Trane: Te hol láttad a 4002 LMi-t 350ezerért? -
WN31RD
addikt
Csak ahhoz szólok hozzá, amivel kapcsolatban van tapasztalatom:
Nemrég volt a kezemben egy ''hajlított billentyűs'' Acer, bár nem az a típus, amit te kinéztél. Szerintem is ronda. A minősége középszintűnek tűnt.
Amilokat is kénytelen voltam (rövid ideig) használni az utóbbi időben (nem azt a típust, amit kinéztél, olcsóbbakat), a minőségével egyiknek sem voltam igazán megelégedve: Nagy, nehéz, forró és hangos (a teljesítményükhez képest), és recsegős volt mind, de gond nem volt velük, bár talán csak azért nem, mert szinte vadi újak voltak. Szerintem alulról súrolják az éppen még elfogadható minőséget.
Azt, hogy a Toshiba már névnek számít, felejtsd el. Ugyanis Toshiba név alatt adnak el igen szar termékeket is. Az összes Satellite, ami megfordult a kezemben (főleg régebbiek), szerintem pont ebbe a kategóriába tartozott sajnos.
Nekem X31-em van, minőségileg nem egy kategória az előbbiekkel, gondolom, ez egyértelmű. USB-ről a BIOS szerint tud bootolni, de még nem próbáltam. Én egyszerűen hálózatról bootolva telepítettem rá Linuxot.
De igazából nincs szükség külső meghajtóra ahhoz, hogy vészhelyzetben újratelepítsd a Windowst, mert a merevlemez egy rejtett területén rajta van a telepítőkészlet (CD-ket nem is adnak hozzá), és onnan bármikor helyreállíthatod az oprendszert. (Ezt a lemezterületet hardveresen is lehet védeni, tehát ha a BIOS-ban beállítod, akkor tuti nem fogja felülírni valami elszabadult program.)
Nincs S-Video, nincs beépített optikai meghajtó, csak Banias a proci, ha ezekkel megelégszel, szerintem jó választás az X31. (Ráadásul alapból 3 év gari jár hozzá.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged