Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ugyen az ASUS A3625NU-ban Dothan proci dobog, nem Banias? Nem találom sehol az infot rá.

-
d900t
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Az Amilot - mármint a barebone-t -min. három gyártótól vásárolják össze (Uniwill, Compal, Wistron ), így nem lehet egységes termékcsoportról beszélni.
-
Pet_i
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Mindkét márkát lehet kapni náluk. Remélem, hogy végül sikerül megvenni az Asust és akkor nincs kérdés.

-
WN31RD
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Én is csak annyit írtam, hogy nem tetszik.

Nem azzal van a gond, hogy nem teljesen szögletes: Ha csupán lekerekített lenne, nem találnám rondának, de a billentyűzet vonala görbe. Szerintem idétlen. (Nem a kép alapján gondolom így, hanem élőben láttam.)
Ami a sok gépelést illeti: Nem tudom, a görbe billentyűzet hosszú távon mennyivel kényelmesebb, mint egy normális, de nagyon kétlem, hogy ellensúlyozná azt, hogy egyébként kevésbé kényelmesek a billentyűi, mint mondjuk egy IBM-é.
[Szerkesztve] -
Reinhardt
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Szeretnék két dolgot kiemelni abból amit írtam:
''szerintem''
''kinek mi a komolyabb'' -
consono
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Az 5400-as gyorsabb, hiába ''csak'' ATA66-os. A 4200-as fordulatú vinyók eléggé (értsd:nagyon) lassúak...
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest