- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
Aktív témák
-
fsc
tag
Sziasztok! Amire most válaszolok, az a ferdítés tipikus esete!
''A Fujitsu Siemens minden lécet lever''
Egészen pontosan melyik lécet? Teljesítmény? Ár? Megbízhatóság?
Cégünk bőven 1 számjegyű (nem 9) % garanciatartalékot képez a notebookokra.
Ebből fedeződik a minden garanciális probléma, alkatrészcsere, munkadíj, stb. Azt hiszem, ez magáért beszél. Amikor egy IBM Business Partnernél dolgoztam, akkor láttam az ottani számokat is. Ég és föld.
Univill. Nem, nem csak ők. Egyszerre több beszállító. Mellesleg, ha az Univill olyan rossz lenne, már régen nem élte volan túl a konkurrenciaharcot.
Amilo Pro. Pontosan ugyanaz a platform, mint az Amilo M, ugyanaz a szállító, más design.
''Régi Robotron gyár''- ezt én meséltem a notebook.hu-s kollégáknak))
Csak nem így! A sztori, pár mondatban: A Robotron (NDK írógépmárka, csak hogy tisztán lássatok, az IBM is írógépekkel kezdte) gyárával 1 városban, (Sömmerda, Erfurt mellett) van egy a Fujitsu által megvett és modernizált gyár, aminek a kapacitása évi 6-7 millió PC és notebook. Itt gyárt most a Fujitsu Siemens most ún. Consumer PC-ket és notebookokat, míg az üzleti gépek a régi, (de szintén modernizált)) augsburgi Siemens gyárban készülnek.
-
yerico
senior tag
Nem látjátok az előnyét. Most, amíg nem volt fűtés, és kint a hőmérséklet közelített a tundrán télen,megszokotthoz, áldottam az asztali Prescottomat. Egy óra alatt a gép maga körül kellemes meleget produkált, hála a 65 fokos terhelt hőmérséletnek - levett oldal mellett - , aminek egy Zalmann-7000-es hűtő teljes lelkesedéssel csak itt tudott gátat szabni. Namost egy ilyen meleg notebook kellemes lehet teát főzni, rántottát sütni az LCD-n, és még sok minden egyébre. Ja, az enyém csak egy szimpla 2.8-as, de le merném fogadni, hogy a hűtése messze jobb, mint ami a notebookba kerül majd.
-
Club
őstag
Az lehet.
D azé hasonlítsunk össze egy asztali P4-et, meg egy notiban..
Ég és föld
A Banais, meg a Centrino más téma..
Új technológia, meg asszem 1 M Cache ha jól emlékszem?
Az sokat dob rajta
Komolyaság..
A Centrino technológiával jutottak el oda, amit az Apple már csinál x éve
Ja...
Tök sajnállak a notid miatt
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged