- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Mini-ITX
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
fsc
tag
Sziasztok! Amire most válaszolok, az a ferdítés tipikus esete!
''A Fujitsu Siemens minden lécet lever''
Egészen pontosan melyik lécet? Teljesítmény? Ár? Megbízhatóság?
Cégünk bőven 1 számjegyű (nem 9) % garanciatartalékot képez a notebookokra.
Ebből fedeződik a minden garanciális probléma, alkatrészcsere, munkadíj, stb. Azt hiszem, ez magáért beszél. Amikor egy IBM Business Partnernél dolgoztam, akkor láttam az ottani számokat is. Ég és föld.
Univill. Nem, nem csak ők. Egyszerre több beszállító. Mellesleg, ha az Univill olyan rossz lenne, már régen nem élte volan túl a konkurrenciaharcot.
Amilo Pro. Pontosan ugyanaz a platform, mint az Amilo M, ugyanaz a szállító, más design.
''Régi Robotron gyár''- ezt én meséltem a notebook.hu-s kollégáknak
))
Csak nem így! A sztori, pár mondatban: A Robotron (NDK írógépmárka, csak hogy tisztán lássatok, az IBM is írógépekkel kezdte) gyárával 1 városban, (Sömmerda, Erfurt mellett) van egy a Fujitsu által megvett és modernizált gyár, aminek a kapacitása évi 6-7 millió PC és notebook. Itt gyárt most a Fujitsu Siemens most ún. Consumer PC-ket és notebookokat, míg az üzleti gépek a régi, (de szintén modernizált
)) augsburgi Siemens gyárban készülnek. -
yerico
senior tag
Nem látjátok az előnyét. Most, amíg nem volt fűtés, és kint a hőmérséklet közelített a tundrán télen,megszokotthoz, áldottam az asztali Prescottomat. Egy óra alatt a gép maga körül kellemes meleget produkált, hála a 65 fokos terhelt hőmérséletnek - levett oldal mellett - , aminek egy Zalmann-7000-es hűtő teljes lelkesedéssel csak itt tudott gátat szabni. Namost egy ilyen meleg notebook kellemes lehet teát főzni, rántottát sütni az LCD-n, és még sok minden egyébre. Ja, az enyém csak egy szimpla 2.8-as, de le merném fogadni, hogy a hűtése messze jobb, mint ami a notebookba kerül majd.
-
Club
őstag
Az lehet.
D azé hasonlítsunk össze egy asztali P4-et, meg egy notiban..
Ég és föld
A Banais, meg a Centrino más téma..
Új technológia, meg asszem 1 M Cache ha jól emlékszem?
Az sokat dob rajta
Komolyaság..
A Centrino technológiával jutottak el oda, amit az Apple már csinál x éve
Ja...
Tök sajnállak a notid miatt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

))