- Milyen processzort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
fsc
tag
Sziasztok! Amire most válaszolok, az a ferdítés tipikus esete!
''A Fujitsu Siemens minden lécet lever''
Egészen pontosan melyik lécet? Teljesítmény? Ár? Megbízhatóság?
Cégünk bőven 1 számjegyű (nem 9) % garanciatartalékot képez a notebookokra.
Ebből fedeződik a minden garanciális probléma, alkatrészcsere, munkadíj, stb. Azt hiszem, ez magáért beszél. Amikor egy IBM Business Partnernél dolgoztam, akkor láttam az ottani számokat is. Ég és föld.
Univill. Nem, nem csak ők. Egyszerre több beszállító. Mellesleg, ha az Univill olyan rossz lenne, már régen nem élte volan túl a konkurrenciaharcot.
Amilo Pro. Pontosan ugyanaz a platform, mint az Amilo M, ugyanaz a szállító, más design.
''Régi Robotron gyár''- ezt én meséltem a notebook.hu-s kollégáknak))
Csak nem így! A sztori, pár mondatban: A Robotron (NDK írógépmárka, csak hogy tisztán lássatok, az IBM is írógépekkel kezdte) gyárával 1 városban, (Sömmerda, Erfurt mellett) van egy a Fujitsu által megvett és modernizált gyár, aminek a kapacitása évi 6-7 millió PC és notebook. Itt gyárt most a Fujitsu Siemens most ún. Consumer PC-ket és notebookokat, míg az üzleti gépek a régi, (de szintén modernizált)) augsburgi Siemens gyárban készülnek.
-
yerico
senior tag
Nem látjátok az előnyét. Most, amíg nem volt fűtés, és kint a hőmérséklet közelített a tundrán télen,megszokotthoz, áldottam az asztali Prescottomat. Egy óra alatt a gép maga körül kellemes meleget produkált, hála a 65 fokos terhelt hőmérséletnek - levett oldal mellett - , aminek egy Zalmann-7000-es hűtő teljes lelkesedéssel csak itt tudott gátat szabni. Namost egy ilyen meleg notebook kellemes lehet teát főzni, rántottát sütni az LCD-n, és még sok minden egyébre. Ja, az enyém csak egy szimpla 2.8-as, de le merném fogadni, hogy a hűtése messze jobb, mint ami a notebookba kerül majd.
-
Club
őstag
Az lehet.
D azé hasonlítsunk össze egy asztali P4-et, meg egy notiban..
Ég és föld
A Banais, meg a Centrino más téma..
Új technológia, meg asszem 1 M Cache ha jól emlékszem?
Az sokat dob rajta
Komolyaság..
A Centrino technológiával jutottak el oda, amit az Apple már csinál x éve
Ja...
Tök sajnállak a notid miatt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest