- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Nos, átvettem
Minden szóról szóra úgy van, ahogyan azt már leírtátok, nem is ragozom tovább. Én 10.020Ft-ot fizettem érte, nagyon jó ár ezért a minőségért. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Az én Dell Inspiron 1520-asom 9 cellás akksival belefér (nem szellősen, de belefér). A táska hihetetlen kényelmes, és a maradék cuccoknak is jutott hely (0,5l-es üdítő, 3 füzet, 1 könyv, egér, tolltartó, notitöltő, szendvics, egyéb kacatok). Igaz, ésszel kell pakolni, mert nincs benne annyira sok hely, szóval 2 hetes külföldi nyaralásra ne csak ezzel indulj el
Akinek 15,4-es notitáska kell, ami hátizsák kivitelű, egyértelmű a válaszom: Logitech Kinetik!
Az iPonban a pénztároshölgy megtanulhatna köszönni...
-
buherka
addikt
Na szóval...
1. Ha egy 15.4"-os notiból kicsit kilóg az aksi, az nem lesz gond, mert egy 17"-os Dell notit is sikerült már bepasszíroznom
2. A notin kívül még sok hely van benne, a teknős páncél rész alá, vagyis az első rekeszbe igen sok cucc belefér, szóval ide lazán elfér még egy pár spirál füzet és könyv is
Ha notit nem viszed magaddal, abba a rekeszbe lazán belefér 4 spirál füzet is.
3. 1.5L-es ásványvíz az nem fog belemenni, mert ahhoz nincs olyan hosszú hely, hogy elférjen. Én 2db 0.5L-est szoktam előre rakni, az nem gond.
4. Szendvicsek meg kisebb kaják is elférnek benne...mondjuk kerti partira ne ezzel vidd a hozzávalókat
5. az Mp3-as lejátszódat még a pántjába is bele tudod rakni, mert ott van egy kis rekeszSzerintem ennél univerzálisabbat nem fogsz találni, mert én csak kisebbeket találtam és még drágábbak voltak, mint ez
Arról nem is beszélve, hogy itt 100%-os védelmet élvez a notid. Ha visszaolvasol, akkor láthatod a vizes tesztemet is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest