- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Nos, átvettem
Minden szóról szóra úgy van, ahogyan azt már leírtátok, nem is ragozom tovább. Én 10.020Ft-ot fizettem érte, nagyon jó ár ezért a minőségért. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Az én Dell Inspiron 1520-asom 9 cellás akksival belefér (nem szellősen, de belefér). A táska hihetetlen kényelmes, és a maradék cuccoknak is jutott hely (0,5l-es üdítő, 3 füzet, 1 könyv, egér, tolltartó, notitöltő, szendvics, egyéb kacatok). Igaz, ésszel kell pakolni, mert nincs benne annyira sok hely, szóval 2 hetes külföldi nyaralásra ne csak ezzel indulj el
Akinek 15,4-es notitáska kell, ami hátizsák kivitelű, egyértelmű a válaszom: Logitech Kinetik!
Az iPonban a pénztároshölgy megtanulhatna köszönni...
-
buherka
addikt
Na szóval...
1. Ha egy 15.4"-os notiból kicsit kilóg az aksi, az nem lesz gond, mert egy 17"-os Dell notit is sikerült már bepasszíroznom
2. A notin kívül még sok hely van benne, a teknős páncél rész alá, vagyis az első rekeszbe igen sok cucc belefér, szóval ide lazán elfér még egy pár spirál füzet és könyv is
Ha notit nem viszed magaddal, abba a rekeszbe lazán belefér 4 spirál füzet is.
3. 1.5L-es ásványvíz az nem fog belemenni, mert ahhoz nincs olyan hosszú hely, hogy elférjen. Én 2db 0.5L-est szoktam előre rakni, az nem gond.
4. Szendvicsek meg kisebb kaják is elférnek benne...mondjuk kerti partira ne ezzel vidd a hozzávalókat
5. az Mp3-as lejátszódat még a pántjába is bele tudod rakni, mert ott van egy kis rekeszSzerintem ennél univerzálisabbat nem fogsz találni, mert én csak kisebbeket találtam és még drágábbak voltak, mint ez
Arról nem is beszélve, hogy itt 100%-os védelmet élvez a notid. Ha visszaolvasol, akkor láthatod a vizes tesztemet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest