Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
#34784256 #596 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz
...szoktam gumicukrot kinn venni a németeknél mert az jó olcsó.
. Meg sok használt autó alkatrészt mert azt is kilóra adják, nem úgy mint nálunk
Témához kapcsolódva...
Ma hazatekertem 16km-t szakadó esőben a Kinetik tatyóval a hátamon, benne a notival.
Teljesen ledöbbentem...egy csepp víz sem ment bele...ez nagyon ott van a szeren.
Majd rakok fel képeket -
pmate85
csendes tag
válasz
#34784256 #596 üzenetére
sziasztok!
Asus Eee 1000H-hoz kerestem táskát és végül a Samsonite Aramon Shuttle S mellett döntöttem. 13.3" notikhoz van, de kisebbet már úgyse találtam volna és sűrgősen kellett egy olyan táska amibe belefér a töltő,egér és a gyái tok is. Ezeket tökéletesen kielégíti, szolíd váltáska és még plusz öröm volt, hogy válaszfal van belül és az egyetemre menet még egy mappa is befér. Szóval nekem ez vált be a kis szerkezethez.
-
Skynet258
veterán
válasz
#34784256 #546 üzenetére
Igen is meg nem is... ha csak simán leteszem, úgy, hogy nem figyelek, akkor 50% az esély, hogy eldől. Ha direkt úgy teszem le, hogy erre figyelek, akkor az esetek nagy részében megmarad. Összegezve azt mondanám, hogy nem atomstabil konstrukció, de ha figyel az ember akkor nem lehet gond (tehát azért nagyrészt okésan működik).
Egyébként szerintem annak a résznek, amit felveszel (tehát a két vállrész, nem tudom hogy hívják hirtelen, lehet még korán van ehhez) erősen szerepe van annak, ha eldől a tatyó, mert kissé túllóg alul, ha megnézed. Ezáltal az ad neki egy kis nyomást ha leteszed, emiatt pedig eldől.
Egyébként ezen kívül (ami megjegyzem, számomra nem okoz problémát, mert kevésszer teszem le) le a kalappal a tervezők előtt, nagyon kényelmes és használható táskát csináltak a Logitechnél, millió zsebbel és nagyon kényelmes kialakítással -
törölt tag
válasz
#34784256 #539 üzenetére
Annyira sikeres itthon ez a táska, hogy az asszony le is nyúlta és azt hordja melóba
Most ért haza és lebukott
Azt mondta, hogy az egyetlen hibája, hogy ha leteszi akkor eldől, nem teljesen sík az alja, hanem íves. És azt is mondta, hogy nagyon kényelmesnek találta ő is
-
Skynet258
veterán
válasz
#34784256 #537 üzenetére
Hamarosan én is csatlakozom hozzátok, ma megrendelem szerintem ezt a Logi Kinetik hátitatyót... jelenleg egy válltáskát használok, de unom már a vállamon a terhelést, főleg, hogy minden nap velem a noti szinte.
Egyébként is ez lett volna a kiszemelt, de látom az utsó pár poszt igen pozitív volt, úgyhogy csak megerősítettetek a döntésben -
-
buherka
addikt
válasz
#34784256 #533 üzenetére
Oké...nincs mit
Manapság már az emberek laptoppal mennek boltba és arra jegyzik, fel, hogy mit kell venni
...a papírcetli már a múlté
Azért ha megkapod a tatyót, írd le a véleményed róla...talán annyi pici negatívum van a táskával kapcsolatban, hogy a "teknős páncél" része az elég könnyen karcolódik, mert valami beton kemény műanyagból van. Még azt is meg merném kockáztatni, hogy ráállok és nem horpad be
, lényeg hogy ne döntsed neki semminek és nem lesz karcos.
ISO 400
...aha, most hogy mondod
, elvileg ebben a telefonban már Cyber-Shot optika van...talán ezért csinál ilyen tűrhető képeket, Mondjuk a K800i-mm a Nikon CoolPix gépemet meg sem ugatja.
-
buherka
addikt
válasz
#34784256 #529 üzenetére
Igen jobb oldalon van.
Az kérlek szépen egy headset kivezetés. A vállpántba berakod az MP3-as lejátszót, vagy a mobilod és a fülhallgató vezetékét ki tudod ott vezetni....persze a felesleget, meg begyűrheted belülre, hogy ne ficegjen feleslegesen.
Ja és cipzáros a kis tartó, szóval kipotyogni nem fog onnét semmi tuti.
Én a K800i-met is bele tudtam rakni, de éppen hogy...
Ha megyek pringával a melóba és viszem a notit, marha jól jön ez a kis tartó, hogy zenét hallgathassak a telefonomról.
Lefényképezem neked közelről, hogy lásd miről beszélek -
buherka
addikt
válasz
#34784256 #513 üzenetére
Én már megvettem és ismerem is
Múltkor voltam kinn a németeknél és sikerült megcsípnem egy ilyet 20€-ért (5K) a München-i Conrad-ban. Valami Logitech promóciós nap volt és fél áron lehetett venni egy csomó Logitech cuccot. És 5 év garit vállaltak rá 3+2
Hát meg kell hogy mondjam, hogy rohadt jó kis minőségi hátzsák egy noti számára. Igazi No.1 minőség. Nem nyeklik nem nyaklik az ember hátán. A Noti tartó úgy ki van párnázva benne, hogy ha fejre állsz cangázás közben, még akkor sem lesz baja a masinának.
Annyira profin van kiképezve a pántja, ha felveszed a hátadra 5 perc után nem is érzed, hogy rajtad van. Meg + piros pont a pántján lévő kis MP3-as tartónak, amibe még a K800i-m is belefér és egy kis lyukon ki lehet vezetni a füles vezetékét.
A papírja szerint 15.4"-os notihoz való, de írja a 17"-ost Macintosh-t is.
Lehet, hogy kicsit necces lesz belerakni egy normál 17"-os notit, de próba cseresznye.
Szóval rosszul nem jársz vele még, ha kicsit 10Kf felett is van az ára itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest