Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Én egy Ilyen
HP tatyót vettem most a főnökömnek és meg kell hogy mondjam az árához képest igen szuper minőség. Első ostályú cucc.
A fényes felületek valódi bőrből vannakMondjuk ha tuti biztonságot akarsz akkor ismét Logitech KINETIK™ 15.4 Briefcase
Ezen ugrálhatsz is, mert mindkét oldala "teknős-páncél".
Ez olyan 10K körül mozog, de ez egy életre szól. -
buherka
addikt
Logitech Kinetik vizes tesztem, ha valakit érdekel...
Minőség a köbön, csak ennyit tudok mondani erről a noti hátizsákról.Már írtam ide egyszer ezzel kapcsolatban...csak azóta felszívódtak a képeim
-
buherka
addikt
Na szóval...
1. Ha egy 15.4"-os notiból kicsit kilóg az aksi, az nem lesz gond, mert egy 17"-os Dell notit is sikerült már bepasszíroznom
2. A notin kívül még sok hely van benne, a teknős páncél rész alá, vagyis az első rekeszbe igen sok cucc belefér, szóval ide lazán elfér még egy pár spirál füzet és könyv is
Ha notit nem viszed magaddal, abba a rekeszbe lazán belefér 4 spirál füzet is.
3. 1.5L-es ásványvíz az nem fog belemenni, mert ahhoz nincs olyan hosszú hely, hogy elférjen. Én 2db 0.5L-est szoktam előre rakni, az nem gond.
4. Szendvicsek meg kisebb kaják is elférnek benne...mondjuk kerti partira ne ezzel vidd a hozzávalókat
5. az Mp3-as lejátszódat még a pántjába is bele tudod rakni, mert ott van egy kis rekeszSzerintem ennél univerzálisabbat nem fogsz találni, mert én csak kisebbeket találtam és még drágábbak voltak, mint ez
Arról nem is beszélve, hogy itt 100%-os védelmet élvez a notid. Ha visszaolvasol, akkor láthatod a vizes tesztemet is -
buherka
addikt
válasz
Skynet258 #601 üzenetére
Lényeg, hogy a két cipzár részt úgy húzd össze, hogy ne fent a táska tetején találkozzanak össze, mert akkor nagyobb az esély, hogy ott befolyik a víz.
Az egész táska jó erős gyöngyvászonból készült, szóval ezért sem engedi át nagyon a vizet. De egy idő után ez is be tud ázni.
Mindenesetre én már leteszteltem ezt a kérdést és nálam bizonyított -
buherka
addikt
Ezt a táskát is csak azért vettem meg kinn, mert nagyon olcsó volt, a garancia annyira nem érdekelt
...lesz ami lesz alapon.
Műszaki cikk csak akkor veszek külföldön, ha nemzetközi gari van rá.Szóval Logitech Kinetik táska szétáztatva...
1. 2. 3. 4. 5. 6.
Azért vízállónak nem vízálló...de jól bírja a vizet -
buherka
addikt
válasz
#34784256 #596 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz
...szoktam gumicukrot kinn venni a németeknél mert az jó olcsó.
. Meg sok használt autó alkatrészt mert azt is kilóra adják, nem úgy mint nálunk
Témához kapcsolódva...
Ma hazatekertem 16km-t szakadó esőben a Kinetik tatyóval a hátamon, benne a notival.
Teljesen ledöbbentem...egy csepp víz sem ment bele...ez nagyon ott van a szeren.
Majd rakok fel képeket -
buherka
addikt
válasz
Robeerto #576 üzenetére
Logitek Kinetik
Csúcs minőség...megfizethető áronkátránykettő...jól szuperál a cucc?
Én ma is bringával jöttem melózni és hátamon a noti...eszméletlen jó ez a tatyó...imádom -
buherka
addikt
válasz
#34784256 #533 üzenetére
Oké...nincs mit
Manapság már az emberek laptoppal mennek boltba és arra jegyzik, fel, hogy mit kell venni
...a papírcetli már a múlté
Azért ha megkapod a tatyót, írd le a véleményed róla...talán annyi pici negatívum van a táskával kapcsolatban, hogy a "teknős páncél" része az elég könnyen karcolódik, mert valami beton kemény műanyagból van. Még azt is meg merném kockáztatni, hogy ráállok és nem horpad be
, lényeg hogy ne döntsed neki semminek és nem lesz karcos.
ISO 400
...aha, most hogy mondod
, elvileg ebben a telefonban már Cyber-Shot optika van...talán ezért csinál ilyen tűrhető képeket, Mondjuk a K800i-mm a Nikon CoolPix gépemet meg sem ugatja.
-
buherka
addikt
válasz
#34784256 #529 üzenetére
Igen jobb oldalon van.
Az kérlek szépen egy headset kivezetés. A vállpántba berakod az MP3-as lejátszót, vagy a mobilod és a fülhallgató vezetékét ki tudod ott vezetni....persze a felesleget, meg begyűrheted belülre, hogy ne ficegjen feleslegesen.
Ja és cipzáros a kis tartó, szóval kipotyogni nem fog onnét semmi tuti.
Én a K800i-met is bele tudtam rakni, de éppen hogy...
Ha megyek pringával a melóba és viszem a notit, marha jól jön ez a kis tartó, hogy zenét hallgathassak a telefonomról.
Lefényképezem neked közelről, hogy lásd miről beszélek -
buherka
addikt
válasz
#34784256 #513 üzenetére
Én már megvettem és ismerem is
Múltkor voltam kinn a németeknél és sikerült megcsípnem egy ilyet 20€-ért (5K) a München-i Conrad-ban. Valami Logitech promóciós nap volt és fél áron lehetett venni egy csomó Logitech cuccot. És 5 év garit vállaltak rá 3+2
Hát meg kell hogy mondjam, hogy rohadt jó kis minőségi hátzsák egy noti számára. Igazi No.1 minőség. Nem nyeklik nem nyaklik az ember hátán. A Noti tartó úgy ki van párnázva benne, hogy ha fejre állsz cangázás közben, még akkor sem lesz baja a masinának.
Annyira profin van kiképezve a pántja, ha felveszed a hátadra 5 perc után nem is érzed, hogy rajtad van. Meg + piros pont a pántján lévő kis MP3-as tartónak, amibe még a K800i-m is belefér és egy kis lyukon ki lehet vezetni a füles vezetékét.
A papírja szerint 15.4"-os notihoz való, de írja a 17"-ost Macintosh-t is.
Lehet, hogy kicsit necces lesz belerakni egy normál 17"-os notit, de próba cseresznye.
Szóval rosszul nem jársz vele még, ha kicsit 10Kf felett is van az ára itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chrome
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest