Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Télbúcsúztató hardvermix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Tuti válaszom nincs, de én ezt próbálnám meg, remélem nem túl nagy hülyeség:
A notik BIOS-a olyan buta mint a föld, valszeg nem enged ilyen jellegű módosításokat, de azért megnézném, hátha beállíthatók az infra (gondolom az mwave az) által használt erőforrások. Ha nincs a bios-ban ilyen pont, akkor a vezérlőpult/rendszer ablak eszközkezelőjében megnézném hogy a mwave tulajdonságainál a speciális fülön esetleg lehet-e módosítani a portot. Ha ez sem, akkor megnézném a Mwave és a com2 tulajdonságaiban a felhasznált erőforrásokat (I/O és IRQ), fölírnám egy cetlire, majd megpróbálnék manuálisan csereberélni egy kicsit, feltéve, hogy nincs disable-be téve a manuális lehetőség. Ha semmi sem sikerül, mert mondjuk bios szinten le van betonozva hogy melyik port milyen erőforrásokat használ akkor nekem nincs több 5letem. -
Vaanhool
tag
Így nem sok jutott az eszembe, szerintem probálkozz egy frisebb OS-sel. Próba-szerencse: :)))))))))))))))))))))))))))))))) :C
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Adva van egy Ibm Thinkpad 765D típusú notebook win98-as op. rendszerrel.A problémám az,hogy a com1-et szeretném használni,de hiába próbálom nem engedi,csak a com2-öt.
Az eszközkezelőnél a com1-hez ez van írva:Ibm Mwave communacitions port.Vhogy ki lehet ezt kapcsolni?Esetleg átcserélni hogy a com2-őt foglalja el?
Sajnos sok olyan programom van,aminek alapból a com1 kell és nem lehet portot állítani.
Van vkinek erre ötlete?
Előre is köszi:Tomi
Aktív témák
- Formula-1
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest