- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
műkedvelő
csendes tag
Azt hiszem, törölhető az egész - nagyszerű választ kaptam itt: Azonnali notebookos kérdések órája
-
műkedvelő
csendes tag
Elalvás előtt fekve olvasok. Asus táskagépem oldalára (élére) állítom az ágy előtt, de nem 90, hanem 80 fok körüli szögben. Néha a másik oldalra fordulok, a géppel együtt. Így megy egész éjjel, ímmár két éve. Nem tudom megválaszolni, vajon ártott-e ez neki - ez csak egy Asus, és eleve használtan vettem. Most viszont vettem egy új HP-t. Még ha csak belépő szintű is (15-r042sh; merevlemez: 1 TB, 5400 ford./perc, SATA - a gyártóját még nem ismerem [telepítés előtt állok]), nem szeretném túl gyorsan hazavágni. Tehát: árt neki? Gondolom, csak a merevlemezt kell figyelembe venni - ugye?
Kérem, csak valóban hozzáértők válaszoljanak. Többféle véleményt olvastam már:
- csak az asztali gépeknél fontos, a táskagépek bírják ezt;
- nem árt, de csak ha 90-nel osztható szögbe állítjuk;
- nem árt, csak mozgatni nem szabad.A HP segélyvonal tájékoztatása: nem ajánlott, megrövidíti az élettartamot. De ez, ugye, kevéssé mérvadó - végül is ők abban érdekeltek, hogy majd csak a jótállás lejártát követően vegyem használatba a gépet, addig pihenjen szépen a dobozában.
Másrészt az is érdekelne, mennyivel rövidíti meg az élettartamot. Ha, mondjuk, 20%-kal, üsse kavics. Ha durvábban, akkor talán megéri beszerezni egy használt kijelzőt ("monitor"), s csak azt mozgatni - bár, ugye, a merevlemezt is lehet cserélne, ha tönkremegy.
Aktív témák
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest