Aktív témák

• morfondőr

addikt

Sziasztok!
    Egy régi problémámra megtaláltam a megoldást, de kellene még egy kis segítség! A helyzet a következő: Decemberben vettem egy FuSi Amilo M1437G notit 512mb ddr2-es (533Mhz) rammal. Rögtön vettem bele egy másikat, kingmaxot tudtak adni (ugyanúgy ddr2-es, 533Mhz). Miután beraktam néha lefagyott a gép, amikor silent módba raktam. De ez ritkábban fordult elő, és csak akkor, ha egy kicsit terhelve volt, miközben silentbe akartam tenni. Programhibára gyanakodtam. De mostanában ez a fagyás súlyosabb lett (10 alkalomból 9-szer lefagyott). Akkor is, ha semmi progi nem ment. Szétszedtem a gépet, kipróbáltam az eredeti ramot, minden jól megy, kipróbáltam a kingmax-al, tuti fagyás. Tehát az új ram a hibás! :O Ja és fontos! Normál módban még soha nem fagyott le a gép, játkok közben sem, csak ha a silent gombot megnyomom! Még memtestet és prime95-öt is futtattam! Kérdésem az lenne, hogy a ram hibás-e és garis csere játszik, vagy semmi gondja nincs, csak esetleg nem támogatja azt a funkciót, hogy 20 mhz-et visszavesz a valódi órajelből win közben a gép. Csak nem szeretném, hogy hülyére vegyenek a boltban, hogy semmi baja nincs a ramnak!
    A segítséget előre is köszönöm!! :R

Aktív témák