- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
egy tanács össze''dugás'' előtt: mindent kikapcsolt állapotban kötögess...jobb vigyázni vele, még anno geforce2 kártyák ügyében ajánlották hogy ne bekapcsolt tvbe kössek...amugy milyen kimenete van? (tuner az én olvasatomban az ami tv jelet fogad (coax), és nem az ami kiad, m ondjuk legyen az a tvout) S-video? legtöbb tv-n scart csati van, oda kell egy converter, passziv kis kábelezett dobozka, minden tv boltban kapni (kb 500Ft).
desktop alatt én firefox-totalcommander-messenger-gtalk és hasonlók használatát értem, fogyasztását ugy értettem hogy aksiról menve kb fél órát se birna, de kit érdekel, tv ugyse mobil egység, falasmalac = konnektor meg mindenhol van ilyenkor. bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...
tvadás: manapság napi 2 órában találok csak magamnak tvadást ami tetszene, ellenben rakat filmem van gépen...saját csatorna.
-
cherockee
aktív tag
csak érdeklődés képpen, milyen notin nyomod, milyen filmet (divx vagy fulldvd), és közben mennyire teljesit a gép? mondjuk egy netezés elmegy mellette? másolgatás, átlag desktop használatkor észreveszed hogy lassabb lenne? fogyasztás gondolom egekben, de ugye tv nem mászik el, falasmalac meg mindig van...de melegszik nagyon? ... és főleg a gép tipusát sugd meg...joo lenne egy saját tvcsatorna, már kegyetlenül unom a semmilyen tvadást...
-
cherockee
aktív tag
fentebb nézz körül, meg a notebook laptop alkatrész topicban, igenis cserélgetik némelyek a procit, nem egy misztikus dolog ez. annyiban nem tér el egy laptop rendszere desktop gépek általános felépítésétől hogy huuu ebbe ember nem nyuljon, manapság már szinte minden cserélhető : ram-proci-vga-pci(bt,wlan,miegymás)-multibay(winyo, dvd).
-
cherockee
aktív tag
ha tudsz pár rendszeranalizálot irni irj már, én nem tudok, csak a sandrat. joo lenne többel is megnézni...és akkor lehet intel oldalát nézegetni, ahogy mondtad, ott nemtudom, de szerintem van hőfok, feszültség (ezt biosban leellenörized, nehogy valami barom, akitől vetted toolhajtással használta)
notebook programot feljebb irtunk egyet, de a notebookmod.atw.hu-n is megtalálod...
amugy lehet procit cserélni a legtöbb notiban, azt hogy mobilra lehet e cserélni nem tudom, voltak olyan modellek amik gyárilag desktop rendszerrel jöttek...a pontos tipusbol ezt ki lehetne deriteni...
hőfokot winyo nélkül: fent leirtam hogy szerintem ha kiveszi a winyot, és ráindít a gépre egy suse linux live-ot, vagy bármi discről inditható os-t, akkor megnézhetnénk hogy a winyo hőmérséklete e tényleg az a 60...vagy csak a rendszeré....mert mondjuk egy ilyen kis gépben, ha egy hőcsőre van rakva a winyo és a proci akkor ugyanaz a 2 hőfoka... -
gumi*
csendes tag
Kiveszem a winyót és beteszek egy rendszerlemezt és elinditom,vagy valamilyen rendszerelemző progit.De gyárilag igy szerelték?Nem mobil procival?
Az könyvében igy szerepel:
CPU:Intel Pentium4-Processor és Celeron Procesor.mFC-PGA2- Sockel
Lehet ide mobil procit rakni?
Nem tudom a proci FSB-jét.Macera az illyet kicserélni?
Sokkal másabb mint egy desktop gépben? -
cherockee
aktív tag
noti.hu-n nézz körül, egy csomó apró usb-pcmcia tv kimenet, tv bemenet létezik, nem is annyira extrém áron, de ha jool tudom van vga-S-Video converter is, ami a vga-ból csinál neked tv-t, de ebben nem vagyok biztos. googlebe keresgél vga - s-video converter címen...de könnyebben találsz majd svideo kimenetet usb-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest