- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
egy tanács össze''dugás'' előtt: mindent kikapcsolt állapotban kötögess...jobb vigyázni vele, még anno geforce2 kártyák ügyében ajánlották hogy ne bekapcsolt tvbe kössek...amugy milyen kimenete van? (tuner az én olvasatomban az ami tv jelet fogad (coax), és nem az ami kiad, m ondjuk legyen az a tvout) S-video? legtöbb tv-n scart csati van, oda kell egy converter, passziv kis kábelezett dobozka, minden tv boltban kapni (kb 500Ft).
desktop alatt én firefox-totalcommander-messenger-gtalk és hasonlók használatát értem, fogyasztását ugy értettem hogy aksiról menve kb fél órát se birna, de kit érdekel, tv ugyse mobil egység, falasmalac = konnektor meg mindenhol van ilyenkor
. bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...
tvadás: manapság napi 2 órában találok csak magamnak tvadást ami tetszene, ellenben rakat filmem van gépen...saját csatorna
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert
- Linux Mint
- Androidos tablet topic
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440: i5-1335U/16GB /1TB SSD/14" FHD+,IPS,Matt/Win11 Pro
- ASUS ROG Strix SCAR 18 (RTX 4090) Kiváló állapot Garancia 2026 novemberéig
- Lenovo ThinkPad T14 Gen3:i5-1245U/16GB/256GB NVMe SSD/14"WUXGA,IPS,Matt/Win 11Pro
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 16GB RAM / 256GB SSD Magyar bill., jó akku
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...