- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
drasztikus átalakítást hogy érted? desktopra variálod át? tabletre? (tabletben tudok segiteni nem kicsit...)
szóval akkor gondolkodjunk...a probléma amit felvetettél az az, hogy ha xp elszállt, teljesen, akkor félő hogy a windows xp cd nem ismeri fel a külső usb billt...megoldás: próba. ha a telepítés alatt felismeri a billt, akkor szerintem nem lehet eltérés ettől kihúzott belső billel se...ps2 portod amúgy van? vagy portreplikátorral akarod megoldani? mert ezutóbbinál el tudom képzelni, hogy nem ismeri fel a billt az xp, de próba majd megmondja...
és egy kellemes info: szervizes ismerősöm mondta anno arra a kérdésemre, miszerint miért ilyen fapados egy notebook bios azt, hogy mert minden alapból be van állítva, tehát szerinte azért nem lehet beállitani a boot alatt történő dolgok felét a desktopokhoz képest, mert már be van állítva...nem tudom mennyire igaz a logika, de ezexerint akkor a biosod viszi majd alapból a billentyűzetet...
esetleg gyártó oldalán utánanézni ilyennek, de mondom a legegyszerübb egy tesztelés, csak beindítani az xp telepítést...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon
- Hogwarts Legacy teszt
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest