- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
drasztikus átalakítást hogy érted? desktopra variálod át? tabletre? (tabletben tudok segiteni nem kicsit...)
szóval akkor gondolkodjunk...a probléma amit felvetettél az az, hogy ha xp elszállt, teljesen, akkor félő hogy a windows xp cd nem ismeri fel a külső usb billt...megoldás: próba. ha a telepítés alatt felismeri a billt, akkor szerintem nem lehet eltérés ettől kihúzott belső billel se...ps2 portod amúgy van? vagy portreplikátorral akarod megoldani? mert ezutóbbinál el tudom képzelni, hogy nem ismeri fel a billt az xp, de próba majd megmondja...
és egy kellemes info: szervizes ismerősöm mondta anno arra a kérdésemre, miszerint miért ilyen fapados egy notebook bios azt, hogy mert minden alapból be van állítva, tehát szerinte azért nem lehet beállitani a boot alatt történő dolgok felét a desktopokhoz képest, mert már be van állítva...nem tudom mennyire igaz a logika, de ezexerint akkor a biosod viszi majd alapból a billentyűzetet...
esetleg gyártó oldalán utánanézni ilyennek, de mondom a legegyszerübb egy tesztelés, csak beindítani az xp telepítést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest