Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Személy szerint a floppyt inkább akksira cserélném, az USB-t meg lehet többszörözni.
A tálcás ODD előnye, hogy kinyílik és pakk, lehet is tisztínani kis denaturált szesz, fültisztító...
(Ha már csere: az IBM-eknél szerelés nélkül lehet cserélni, van hozzá nyitóka az noti alján.
)
Van pár telefon, amit ütés, por és vízállónak mernek nevezni, azoknak a töltőnyílásait is el lehet fedni, szvsz USB-hez biztosan lehet kapni, csupasz, vezeték nélküli RJ 11 és RJ 45-ös csatlakozókkal meg el lehet fedni szakszerűen a modem és hálókari csatlakozóit. Mi maradt még ki? VGA-kimenet és LPT. Előttem már írták, hogy a nyomtatóporthoz létezik gumisapka, szvsz akkor a már a monitorcsatihoz is csináltak. Bár ezeket egyszerűbb lenne a szemétdombon keresni, mintsem PC-bontóban.
Kártyaolvasókba szokta vak dugót adni, én is kaptam ál-SD-kártyát és CF-kártyát is.
Már csak a 3,5-es JACK-dugók vannak. Ezeknek olyat tudnék elképzelni, mint a 220V-ot gyerekektől elzáró kis műanyag cucc, vagy a pizzát a doboztól elválasztó ''tripod''. Aki akar, műgyantával szórakozhat ilyesmivel. Csak nehogy úgy járjon, mint amikor a mocim indítókulcs-lyukába tömtek rágógumit!
Nagyon morcos voltam érte! 
Ha már sűrített levegő... Pénzbe kerül.
Noti -> benzinkút -> kompresszor. Használjuk már ki a mobilitás előnyeit! kiengedjük a tartályból a levegőt, 2-2,5 bar nyomás nem árt meg neki.

Remélem, értékes dolgot is sikerült megosztanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kézilabda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Ha már csere: az IBM-eknél szerelés nélkül lehet cserélni, van hozzá nyitóka az noti alján.
)
Már csak a 3,5-es JACK-dugók vannak. Ezeknek olyat tudnék elképzelni, mint a 220V-ot gyerekektől elzáró kis műanyag cucc, vagy a pizzát a doboztól elválasztó ''tripod''. Aki akar, műgyantával szórakozhat ilyesmivel. Csak nehogy úgy járjon, mint amikor a mocim indítókulcs-lyukába tömtek rágógumit!
Nagyon morcos voltam érte!
Noti -> benzinkút -> kompresszor. Használjuk már ki a mobilitás előnyeit! kiengedjük a tartályból a levegőt, 2-2,5 bar nyomás nem árt meg neki.