Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

Személy szerint a floppyt inkább akksira cserélném, az USB-t meg lehet többszörözni.

A tálcás ODD előnye, hogy kinyílik és pakk, lehet is tisztínani kis denaturált szesz, fültisztító... :)) (Ha már csere: az IBM-eknél szerelés nélkül lehet cserélni, van hozzá nyitóka az noti alján. :U )

Van pár telefon, amit ütés, por és vízállónak mernek nevezni, azoknak a töltőnyílásait is el lehet fedni, szvsz USB-hez biztosan lehet kapni, csupasz, vezeték nélküli RJ 11 és RJ 45-ös csatlakozókkal meg el lehet fedni szakszerűen a modem és hálókari csatlakozóit. Mi maradt még ki? VGA-kimenet és LPT. Előttem már írták, hogy a nyomtatóporthoz létezik gumisapka, szvsz akkor a már a monitorcsatihoz is csináltak. Bár ezeket egyszerűbb lenne a szemétdombon keresni, mintsem PC-bontóban. :)) Kártyaolvasókba szokta vak dugót adni, én is kaptam ál-SD-kártyát és CF-kártyát is. :) Már csak a 3,5-es JACK-dugók vannak. Ezeknek olyat tudnék elképzelni, mint a 220V-ot gyerekektől elzáró kis műanyag cucc, vagy a pizzát a doboztól elválasztó ''tripod''. Aki akar, műgyantával szórakozhat ilyesmivel. Csak nehogy úgy járjon, mint amikor a mocim indítókulcs-lyukába tömtek rágógumit! :((( Nagyon morcos voltam érte! :(((

Ha már sűrített levegő... Pénzbe kerül. :( Noti -> benzinkút -> kompresszor. Használjuk már ki a mobilitás előnyeit! kiengedjük a tartályból a levegőt, 2-2,5 bar nyomás nem árt meg neki. :P :B

Remélem, értékes dolgot is sikerült megosztanom... :U

• macilaci78

nagyúr

válasz cherockee #38 üzenetére

Subnotikban használnak előszeretettel 1,8'' merevlemezeket... :U

Új hozzászólás Aktív témák