- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Személy szerint a floppyt inkább akksira cserélném, az USB-t meg lehet többszörözni.
A tálcás ODD előnye, hogy kinyílik és pakk, lehet is tisztínani kis denaturált szesz, fültisztító...(Ha már csere: az IBM-eknél szerelés nélkül lehet cserélni, van hozzá nyitóka az noti alján.
)
Van pár telefon, amit ütés, por és vízállónak mernek nevezni, azoknak a töltőnyílásait is el lehet fedni, szvsz USB-hez biztosan lehet kapni, csupasz, vezeték nélküli RJ 11 és RJ 45-ös csatlakozókkal meg el lehet fedni szakszerűen a modem és hálókari csatlakozóit. Mi maradt még ki? VGA-kimenet és LPT. Előttem már írták, hogy a nyomtatóporthoz létezik gumisapka, szvsz akkor a már a monitorcsatihoz is csináltak. Bár ezeket egyszerűbb lenne a szemétdombon keresni, mintsem PC-bontóban.Kártyaolvasókba szokta vak dugót adni, én is kaptam ál-SD-kártyát és CF-kártyát is.
Már csak a 3,5-es JACK-dugók vannak. Ezeknek olyat tudnék elképzelni, mint a 220V-ot gyerekektől elzáró kis műanyag cucc, vagy a pizzát a doboztól elválasztó ''tripod''. Aki akar, műgyantával szórakozhat ilyesmivel. Csak nehogy úgy járjon, mint amikor a mocim indítókulcs-lyukába tömtek rágógumit!
Nagyon morcos voltam érte!
Ha már sűrített levegő... Pénzbe kerül.Noti -> benzinkút -> kompresszor. Használjuk már ki a mobilitás előnyeit! kiengedjük a tartályból a levegőt, 2-2,5 bar nyomás nem árt meg neki.
Remélem, értékes dolgot is sikerült megosztanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest