Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki van nekem ez a Advent 1615HU jelzésű szörnyem és van benne egy Dixonxp nevű alaplap aminken konkrétan BIOS-a egy rakás szar mert semmit nem lehet benne állítani.
Az a kérdés hogy van-e lehetőség BIOS cserére vagy frissítésre bár útobira semmit nem találtam. előre is köszi.
-
SIKIRIKI
tag
Helló mindenki pici help-re lenne szükségem, van egy csoda masinám advent 1615HU jelzésű
laptop és nem sok mindent sikerült kideríteni róla,ram bővítés nem gond de például semmit nem találok hogy menyi az annyi mert nem találtam semmit hogy milyen alaplap van benne.ezért azt sem tudom hogy esetleg lehet-e procit cserélni benne. kérlek titeket ha valaki tud segítsen.
előre is köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx