- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki van nekem ez a Advent 1615HU jelzésű szörnyem és van benne egy Dixonxp nevű alaplap aminken konkrétan BIOS-a egy rakás szar mert semmit nem lehet benne állítani.
Az a kérdés hogy van-e lehetőség BIOS cserére vagy frissítésre bár útobira semmit nem találtam. előre is köszi. -
SIKIRIKI
tag
Helló mindenki pici help-re lenne szükségem, van egy csoda masinám advent 1615HU jelzésű
laptop és nem sok mindent sikerült kideríteni róla,ram bővítés nem gond de például semmit nem találok hogy menyi az annyi mert nem találtam semmit hogy milyen alaplap van benne.ezért azt sem tudom hogy esetleg lehet-e procit cserélni benne. kérlek titeket ha valaki tud segítsen.
előre is köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Videó stream letöltése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest