- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MSI notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryger
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Koszonom a valaszod, megnyugodtam!

A Sandy Bridge ota a mem vezerlo(~1,016V) es a RAM kozott nem lehet 0,5V-nal nagyobb elteres az egeszseges mukodeshez, legalabb is a szakertok ezt ajanljak, igy az 1,65V hosszu tavon kinyirhatja a vezerlot a prociban. Allitolag lehet novelni a vezerlo feszet is de en nem vagyok benne biztos, hogy ugy elmenne 10 evig mint a regi gepek(vagy mar nem is akarja INTEL bacsi
) Az AMD fele spec miatt volt ez a tema kicsit boncolgatva mert ott siman mennek ugye a RAM-ok 1,65V-on gyarilag, 1333Mhz felett. -
ryger
aktív tag
Sziasztok,
ERRE a kerdesre, problemara tudna valaki valaszolni? Ket napja megy hiba nelkul a gep de nem szeretnem ido elott az orok vadaszmezokre kuldeni

-
ryger
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Megneztem a hatuljat kicsit tuzetesebben es tenyleg ugy van ahogy irtad is, kis ablak nehany csavarral lefogatva es mintha meg egy HDD ill Memoria abracska lenne feltuntetve rajta kivulrol. Akkor majd nekiesek es megnezem azt a HDD lefogatast viszont a CPU csere valszeg kimarad mert nem mernem es nem is tudom hogy hogyan tovabb a szerelessel.
Halasan koszonom a felvilagositast

-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Kis segitsegre lenne szuksegem. Van egy Packard Bell Easynote TJ72-es gepem es gondoltam kicserelem a HDD-t egy SSD-re de nem talaltam semmi infot arrol, hogy megis hogyan szedjem szet vagy mit csinaljak. Nem tudom a csatlakoztatas pl ugyanugy megy mint az asztali gepeknel is Sata II-vel? Amit kineztem egy OCZ Agility 3 120GB, belemenne vagy a Samsung ultra-slim valtozata kellene

Ami meg eszembe jutott, hogy mennyivel lenne gyorsabb a CPU ha kicserelnem egy [AMD TURION II ULTRA M620]-ra, egyaltalan erdemes-e penzt aldozni meg ra.
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) Az AMD fele spec miatt volt ez a tema kicsit boncolgatva mert ott siman mennek ugye a RAM-ok 1,65V-on gyarilag, 1333Mhz felett.

Pyttawrx