- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro70
senior tag
Amilo M1437G-ben cseréltem videokarit....az X700-hoz nincs, illetve végül találtam drivert, de ki is nyírtam vele a vga-t mind1 nem is ez a lényeg.....minden "tökéletes most" ...úgy értem az új karinak (8600M GT) fexik a win7, de magának a gépnek, valszeg az oprendszernek köszönhetően (win7 topikba már írtam, azt mondták vírus lehet, de nem az) vannak dolgai...pl. ha egy régi lemezt nehezen olvas, gondol 1et és eltünteti a meghajtót, ami csak akkor jön vissza ha behelyezem a telepítő-cd-t és újraindítás után nem nyomok meg gombot... ...Aztán ott van az alvó állapot...ha felébresztem nem mindig ad képet... ...Meg még annyi lenne, normális dolog-e az hogy szimpla netezés közben se "hűvösebb" a vga 69 foknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest