Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikiRoli
tag
Ja igen elég sokat megy. Úgyhigy valószínűleg ez a porosodás lesz a baj.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
3 éve de folyamatos és erős használat mellett. napi 5-6 órát biztosan megy ha nem többet. Én is gondolkodtam kifúlyáson meg ujra pasztázáson, de előbb legyen meg a processzor csere.
-
CsikiRoli
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm gyors válssazodat.
-
CsikiRoli
tag
Sziasztok.
Egy MSI CR610 ről lenne szó és processzor bővítésrőől.
Elvileg egy AMD Sempron M100 as csücsül benne emi pedíg S1g3 as foglalatú. TDP je hivatalosan 25W. találtam a foglalatba illő kicsit jobbakat maik már 2 magosask. Elméletileg jónak kell lenniük. De a TDP jük 35W. Valaki utánna nézne nekem hogy melyik processzor lehet jó foglallat fsb szám emg ilyenek alapján?
Csináltam cpu-z képet meg egy core temp képet az azonosítás kedvéért. Akárhogy nyúzom az ilyen időben nem megy 62 fok fölé. Nyáron sajnos így is eléri a 70 et kb 10 óra használat után. De láttam ugyanezt a laptopok a Cr610 et másik processzoral is. Egy athlon x2-essel ami viszon 35 W TDP vel rendelkezik. Segítséget kérnék, hogy akkor a váltás az lehetséges?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx