Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistikukac
csendes tag
Szia!
Én egy hónapja vettem egy 320-ast 12ért! viszont problámáim vannak vele...szóval már bánom hogy nem samsungot vettem egy ezredessel drágábbért. Ja és az a hibája hogy ha pl egyszerre irok és olvastatok róla sok apro fájlos cuccot fogja és "eldobja" aztán vagy azonnal vagy pár perec múlva újra felveszi...e-satas recket használod pcmcia-kártyán keresztül, de ez usb-nél is jelentkezik...Szóval samsung...
ÜDV
-
pistikukac
csendes tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne: Tervezem egy ilyen noti vásárát: MSI X600
A procija, amint látható egy ULV-s Celeron. Viszont idővel szeretném egy belevaló Core 2 Solo vagy Duo procira cserélni. (elméletileg itt a lista amik jók bele: CULV .
A nagy kérdés, hogy fizikailag egyáltalán cserélhetőek e az ilyen tokozású és foglalatos procik?????
(elméletileg igen...de kiindulva az integrált ulv procis netbookokból...hát nem is tudom...)
Köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx