- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
-
mtade
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6783 üzenetére
Köszönöm
-
mtade
aktív tag
Egy utolsó, lehet balga kérdés.
Ha kicserélem a procit, a windowst újra kell rakni?
Eszembe jutott, hogy láttam olyan manuszokat, akik több, nekem okés procit árulnak, lebeszélném vele, hogy ott ő beszereli, és akkor rögtön le is van próbálva.
Ez csak akkor működik, ha nem kell újrahúzni a rendszert...Köszönöm előre is a válaszokat.
-
mtade
aktív tag
Próbáltam utánaolvasgatni, elméletileg Yonah procit kellene belerakni, ami TDPje 27W alatt van, azaz ezekből a megfelelőt:
A mostani FSBje 533Mhz, gondolom az újnak is ilyennek kellene lenni, illetve a memóriáknak is?
(gondolom, agyára megyek már mindenkinek, de nem vennék olyat, ami a kukában végzi...
)
-
mtade
aktív tag
Utolsó utáni próba, előkészítettem a fejszét...
Intel Celeron M410es processzor, ATI Radeon Xpress 200M chipset, CPU foglalatra olyat láttam, hogy U23.
-
mtade
aktív tag
Igen, sajnos látom, pár perc és csinálok egy dropbox fiókot. Elnézést kérek.
szerk:
-
mtade
aktív tag
Üdvözlet minden topiclakónak.
Segítséget szeretnék kérni egy Amilo 1720as muzeális darab felspécizésében.
Készítettem egy Aida reportot a berendezésről, hátha ez segít találni bele egy sebesebb processzort, illetve némi RAM bővítést.
Tudnátok segíteni, milyen processzort lehetne belerakni, esetleg ha nem élek vissza a türelmetekkel és segítőkészségetekkel, szívesen vennék néhány pH-s linket, mit is keressek.
A memória végülis menne magamtól is kicsit vérpistikésen, 2 GB ramot szeretnék bele, gondolom 2 db 1GBos notebook ramot kell keressek.
Előre is köszönöm a segítségeteket:
mtade
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest