- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
-
mtade
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6783 üzenetére
Köszönöm
-
mtade
aktív tag
Egy utolsó, lehet balga kérdés.
Ha kicserélem a procit, a windowst újra kell rakni?
Eszembe jutott, hogy láttam olyan manuszokat, akik több, nekem okés procit árulnak, lebeszélném vele, hogy ott ő beszereli, és akkor rögtön le is van próbálva.
Ez csak akkor működik, ha nem kell újrahúzni a rendszert...Köszönöm előre is a válaszokat.
-
mtade
aktív tag
Próbáltam utánaolvasgatni, elméletileg Yonah procit kellene belerakni, ami TDPje 27W alatt van, azaz ezekből a megfelelőt:
A mostani FSBje 533Mhz, gondolom az újnak is ilyennek kellene lenni, illetve a memóriáknak is?
(gondolom, agyára megyek már mindenkinek, de nem vennék olyat, ami a kukában végzi...
)
-
mtade
aktív tag
Utolsó utáni próba, előkészítettem a fejszét...
Intel Celeron M410es processzor, ATI Radeon Xpress 200M chipset, CPU foglalatra olyat láttam, hogy U23.
-
mtade
aktív tag
Igen, sajnos látom, pár perc és csinálok egy dropbox fiókot. Elnézést kérek.
szerk:
-
mtade
aktív tag
Üdvözlet minden topiclakónak.
Segítséget szeretnék kérni egy Amilo 1720as muzeális darab felspécizésében.
Készítettem egy Aida reportot a berendezésről, hátha ez segít találni bele egy sebesebb processzort, illetve némi RAM bővítést.
Tudnátok segíteni, milyen processzort lehetne belerakni, esetleg ha nem élek vissza a türelmetekkel és segítőkészségetekkel, szívesen vennék néhány pH-s linket, mit is keressek.
A memória végülis menne magamtól is kicsit vérpistikésen, 2 GB ramot szeretnék bele, gondolom 2 db 1GBos notebook ramot kell keressek.
Előre is köszönöm a segítségeteket:
mtade
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest