- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Dell XPS #7725 üzenetére
Kedves Dell XPS és king.mp!
Köszönöm szépen mindkettőtök gyors válaszát!
A BIOS témát nem említettem, de valóban voltak fenntartásaim a hűtés mellett vele kapcsolatban is. Ezek szerint valóban praktikusabb eladnom és vennem egy erősebb lappyt, mint rizikózzak vele.
35W-os Sandy i7-xxxxQM-mel pedig még nem találkoztam, csak Ivy-ssel, ha jól emlékszem. Ezek szerint a nagyobb procival bíró HP dv6-ok lapja némileg másabb és bár a BIOS azonosítója stimmel (F1.B), ettől még lehetnek "szervi eltérések" a szérián belül - gondolom én.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
A HP topikban anno nem tudtak nekem mit mondani a kérdésemre, így feltenném itt is. Egyelőre még nem akarok a HP helpdeskhez fordulni, bízom a szaktudásotokban.
HP dv6-6002eg típusú lappym van van, aminek LH770EA#ABD azonosítójú az alaplapja. Jelenleg i3-2310M van benne, rákeresve a lapra gyárilag maximum i5-2430M-mel láttam kilistázva, de i7-ről nem találtam semmit, pedig egy i7-2630QM jó lenne fejlesztésnek. Sajnos lövésem sincs, hogy az LFCPGA988 és a PPGA988B kompatibilis-e egymással, valamint egy kaptafára készülnek-e a hűtések és egy i3-at és egy i7-et is gyárilag azonos hűtővel lát-e el a HP?
Válaszokat előre is köszönöm!
Vigneau
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest