Új hozzászólás Aktív témák
-
helló
Nem vagyok egy nagy laptop tuning Guru inkább az asztali PCkel dolgozom ezért kérem kezdő laptopfejlesztőként a segítségeteket. PLS HELP !!
Én egy Asus A6M Q049 -es szériájú laptoppal rendelkezem nagyon jól tette a maga dolgát 2 éven keresztül de most lejárt rá a garancia és az új vívmányok már nehézkesen mennek rajta sokszor hallom Firefox indítása közben is majd meg akar dögleni a vincseszter nem is beszélve gépindulás után NOD32 startnál
Ekkor kezdtem el gondolkodni fejleszteni kéne egy picit
NEM JÁTÉKRA használom... Annak idején ennyi pénz volt a legkisebbet tudtam megvenni az ASUS ezen szériájából de akkor még volt mellette Turionos verzió is
Jelen pillanatban a gyári sempron 3400+ és 512+512 RAM-al megy /kenee mag Socket S1/következő kérdéseim lennének:
Processzor
Elvileg a foglalat szerint mennének bele a Turion X2es processzorok én TL50-52 körüli modellt vennék bele. Ezen processzorok TDPje magasabbak mint a Sempron-nak.-Az lenne a kérdésem hogy kell nekem ezek után hűtést is cserélni illetve lehet egyáltalán ?
- Turion TL5X melyiket tudnátok ajánlani ? miért ?
/TL60assal annyi bajom van elég drága és órajelben nincs annyival fölötte a TL5X es szériának, Vagy esetleg pont azért ajánlatos mert 65nm és kisebb a fogyasztás ?Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- HP Alkatrészek eladók!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged