- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
helló
Nem vagyok egy nagy laptop tuning Guru inkább az asztali PCkel dolgozom ezért kérem kezdő laptopfejlesztőként a segítségeteket. PLS HELP !!
Én egy Asus A6M Q049 -es szériájú laptoppal rendelkezem nagyon jól tette a maga dolgát 2 éven keresztül de most lejárt rá a garancia és az új vívmányok már nehézkesen mennek rajta sokszor hallom Firefox indítása közben is majd meg akar dögleni a vincseszter nem is beszélve gépindulás után NOD32 startnál
Ekkor kezdtem el gondolkodni fejleszteni kéne egy picit
NEM JÁTÉKRA használom... Annak idején ennyi pénz volt a legkisebbet tudtam megvenni az ASUS ezen szériájából de akkor még volt mellette Turionos verzió is
Jelen pillanatban a gyári sempron 3400+ és 512+512 RAM-al megy /kenee mag Socket S1/következő kérdéseim lennének:
Processzor
Elvileg a foglalat szerint mennének bele a Turion X2es processzorok én TL50-52 körüli modellt vennék bele. Ezen processzorok TDPje magasabbak mint a Sempron-nak.-Az lenne a kérdésem hogy kell nekem ezek után hűtést is cserélni illetve lehet egyáltalán ?
- Turion TL5X melyiket tudnátok ajánlani ? miért ?
/TL60assal annyi bajom van elég drága és órajelben nincs annyival fölötte a TL5X es szériának, Vagy esetleg pont azért ajánlatos mert 65nm és kisebb a fogyasztás ?Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest