- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz gyulazsolti #14165 üzenetére
A nagyobb kell neked.
-
Tim82
félisten
válasz gyulazsolti #14086 üzenetére
Itt meg mindenhez van driver. Ez mennyire megbízható? [link]
Az oldalt magát nem ismerem, de más modell (Inspiron 620) drivereit linkelted onnan.
A hivatalos honlapról a Vistás driverekkel tennék egy próbát szükség esetén, ha a Win 8.1 vagy Win 10 nem ismerne fel valamit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz gyulazsolti #14084 üzenetére
Itt meg is van a válasz miért csak 3.24-et lát.
Itt írtam, hogy miért fog látni annyit."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #14075 üzenetére
Sziasztok.
Pyttawrx- nak köszönet most már 4 Gb memória van a Latitude D620- as ban.
Itt meg is van a válasz miért csak 3.24-et lát. [link]
Azon az oldalon van Win 7 driver is, nem úgy mint a DELL honlapján.
Írják, hogy akár Win 8.1 , vagy Win 10-re is frissíthető. Meg videó, hogy fel megy rá.
Itt meg mindenhez van driver. Ez mennyire megbízható? [link]Ezek után, ugye nyugodtan nekiugorhatok, egy Win 8.1 ,vagy Win 10-nek ?
Inkább 8.1 ,mert az van itthon, és azt ismerem, Win 10 még nem volt nekem.
Persze miután beletettem az SSD-t. -
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14077 üzenetére
A 32bit 3ig kezel igen.
-
Tim82
félisten
válasz gyulazsolti #14075 üzenetére
Jogos, elkerülte a figyelmemet. Akkor örök élet plusz egy nap.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14065 üzenetére
Jó lenne neked igen, de 3gb 32bites oprendszerrel szerintem gyorsabb lenne. Van 1gb-os modulom is, szívesen odaadom ingyen is (azaz a foxpost ára, 800ft), levélként nem szívesen küldöm
-
veterán
válasz gyulazsolti #14065 üzenetére
Ja, most nem Win7 van rajta?
Oppsszz... Azt gondoltam az van rajta, azért írtad, h újabb oprendszerre cserélnéd.Hát igen, azt láttam, h ezt még XP-vel adtak ki.
Annak idején a Vista driverek többsége az megegyezett a Win7 driverekkel.
De én az iObit féle Driver detectort szoktam használni driver keresőként.
Telepítés után lefuttatom, átnézem mit ajánl fel, aztán ha végeztem, törlöm a programot, mert képes átvenni a hatalmat a gép felett..Ha valamihez nagyon nem talál, akkor a DriverMAX ahhoz is talál, de az alapverzióval csak napi 2 drivert enged telepíteni, úgyhogy ezzel nem szoktam játszadozni. Telepítés végeztével pedig ezt is szigorúan el kell tavolítani.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz gyulazsolti #14060 üzenetére
DDR2 667Mhz CL:5-ös ramot keress az aprón.
Egyébként az SPD fülön lett volna a kérdésre a válasz, de alighanem a kettes slotban van a modul.Tessék, ez a diszk van benne:
FUJITSU MHY2200BH 5400-es, kéttányéros, kevés pufferrel (8MB)Próbáld ki SSD-vel, aztán ha nem javult, még mindig visszarakhatod a merevlemezt.
A tapasztalataid meg írd meg ide nekünk.Ha lesz driver mindenhez, tőlem mehet rá a Win10 is, de én a kikapcsolható erőforrászabáló frissítések miatt szerényebb teljesítményű gépekre mindig Win7-et ajánlok.
#14062 Pyttawrx : +1
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14060 üzenetére
Erre nem fog felmenni a win8.1. Jó ide a 32bit win7.
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14056 üzenetére
Ha jol láttam ez egy latitude de melyik is pontosan?
-
veterán
válasz gyulazsolti #14056 üzenetére
Hát nézd meg a jelenlegi ram mekkora, és próbálj meg hasonló időzítésűt venni bele.
CPU-Z-vel ki lehet olvasni mi van benne.
DDR2 533 vagy DDR2 667, és a Cas Latency lehetőleg egyforma legyen.
Az meg a legjobb, ha bele tudod próbálni megvásárláskor a gépbe, h biztosan megy-e vele.A gép amúgy a Socket M-es processzorokat kezeli, ezek azok:
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Socket_M
Ahogy kollega írta, prociból szinte a legnagyobb van benne.Ramot sajna túl sokat nem lehet ezekbe még tenni, így 32bites oprendszert tegyél rá, és tiltsd le CCleanerrel az összes háttérben elinduló, de feleslegesen futó alkalmazást.
Én amúgy is maradnék a Win7-nél, az legalább nem frissítgeti magát feleslegesen (frissítéseket az oprendszer telepítése után tedd fel mindet, majd tiltsd le a frissítéseket is, ne egye a gépet a hátterben).SSD-vel ez egy jól használható gép lesz, (vagy akár SSD nélkül is, egy gyorsabb, egytányéros merevlemezzel). De a mai SSD árak mellett ez nem tétel, nyugodtan használjátok a gépet, jó kis noti lesz belőle.
-
Tim82
félisten
válasz gyulazsolti #14052 üzenetére
Prociból T7400, T7600, amit még bele lehetne tenni, de nem nyernél bele túl sokat.
RAM-ból valamivel több, mint 3 GB-ot lát maximum (teljes 4 GB-ot nem, a chipset-nek ilyen címzési korlátja van), így a döntésedtől függ, hogy 2 + 1 GB, vagy 2 + 2 GB éri meg jobban.
Az SSD SATA I sebességen futhat benne, SATA II-t még nem tud a chipset. Ettől függetlenül leginkább ez az a bővítés, amit mindenképpen érdemes meglépni.
Az optikai meghajtó viszont szinte biztosan még IDE csatlakozós.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Attól is függ, milyen csatolója van a meghajtónak. Iszonyú régi a gép. Ha legalább sata, akkor van értelme gondolkodni. Ha véletlenül ide, akkor nincs. Ha sata, teheted a hdd-t a dvd helyére és az ssd-t a hdd eredeti helyére (általában gyorsabb az interfész). Ram van gombokért, ha két helyed van mehet bele 8 giga. 2 az használhatatlan kategória. De a proci meg annyira kevés, hogy nagy öröm nem lesz. Van, amit inkább el kell engedni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
HARDVERAPRÓD
Hát, nekem van egy hasonlo, P8600, ssd, ddr2 4gb. Nem mondom, nem gördülékenyebb, mint hdd-vel, de azért nem lesz egy futóbolond. Nekem, csak másodlagos gép, heti 1x van bekapcsolva kb, így jobb, hogy gördülékenyebb, de szerintem mindennapos használatra kevés lenne sebességileg. Viszont az ssd-t ne a dvd helyére tedd, úgy szinte semmit nem veszel észre. Kérdésedre a válasz: Szerintem nem, ha azt nézem, hogy 40 körül már található jobb gép ssdvel. De nyilván te döntöd el.
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14050 üzenetére
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14048 üzenetére
Magyarul nem lát wifi jeleket?
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14046 üzenetére
Mármint mikor csatlakozol mit ír
-
Nagybanya
csendes tag
válasz gyulazsolti #14043 üzenetére
Intel 3945 a WIFI és nem is jelez hibát
Kérlek privátban válaszolj. Köszi. Laptoptápok nagy választékban!
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14043 üzenetére
Ebbe intel wifi kártya van és fel van telepítve. A gyártó oldaláról szedted le? Illetve milyen hibát ír kapcsolódàskor.
-
Nagybanya
csendes tag
válasz gyulazsolti #14039 üzenetére
Ha a laptop látja, akkor be van kapcsolva. Egyébként vagy van rajta egy kapcsoló vagy valamilyen Fn + F2 vagy F5 szokott lenni.
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #14037 üzenetére
Ez nem wifi kártya, hanem a wwan kártya. A hálózati eszközök alatt mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Nagybanya
csendes tag
válasz gyulazsolti #14037 üzenetére
be van kapcsolva a WIFI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T470 T480 T570 T580 6 cellás fekete külső akku. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 L14 Gen2 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Lenovo ThinkPad T490 ventilátor gyári új bontatlan dobozos
- Lenovo ThinkPad T490, T495, T14, P14s gyári új 51Wh akkumulátor (L18M3P74). ÚJ BONTATLAN!
- Új Gyári Microsoft Surface Pro 65W töltő - Foxpost az árban
- Lenovo ThinkPad Hybrid USB 40AF DisplayLink 4K dock - gyári 130W-os táp - Type-C kábel - 1 hó gari!
- HP 2013 UltraSlim Dokkoló + Toldő Adapter HP 65W / 19.5V / 3,33 A
- 15" Laptoptáska eladó
- IBM Lenovo laptop notebook töltő adapter tápegység 90W 20V 4,5A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest