- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
perros
üzenetére
Köszönöm válaszod! Mi jöhetne szóba még akár? Az a baj, hogy biztosra szeretnék menni(sajnos helyben nincs, így posta játszik). Jó lenne találni 1 listát amiből fixen lehetne tudni. Mint említettem, t7200-vel szerelt gépeket találtam már neten. Egyébként azzal már el lehet böngészgetni? "Sokkal" többet dobna erősebb cpu?
-
tobias40
veterán
válasz
perros
üzenetére
Igen megvannak a pontos tipus számok és rá is kerestem ha visszanézed a hsz-t,csak nem vagyok benne biztos ezért várok vki gyakorlottabbtól segítséget aki már cserélt ilyenben zsanért!Meg lehet hogy nem az ebay-ről kell ezt rendelni ,erre is vártam ötletet...
Az 5420-hoz tudom milyen kell mert már cseréltem benne zsanért..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
perros
üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget. Majd lehet, hogy keresni foglak, láttam a hírdetésed, hogy árulsz processzorokat, csak még nem tudom, hogyan lesz a csere, csak jövő hétvégétől tudok ezzel érdemben foglalkozni.
(#14023) Dell XPS:
Nagyon csábító az i7, különösen hogy az már négy magos, csak félek a 45 W TDP-től. Megfőzni sem szeretném a laptopot, annak úgy nem látom sok értelmét, ha meglenne i7, és nem tudnám kihasználni, mert folyamatosan throtlingolna a gép. Még utánaolvasok ennek az opciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx