Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RufuszX #5053 üzenetére
Ezeket pont nemrég kerestem ki az aprók közül.
Nem hiszem, h szükséges lenne a hűtőventilátor cseréje, elég ha lecsavarozod, és WD40-el befújod a tengelyt. Valószínűleg le van ragasztva a tengely vége, majd tépd fel, és oda fújd az olajat.
Ventit Googleval tudsz keresni.
Lehet itt az aprók közt is van a noti alkatrészeknél, ha valaki pont egy ilyet, vagy hasonlót bontott szét, és azt árulja. -
válasz
RufuszX #5051 üzenetére
Tudtommal nincs nagy különbség a procik teljesítménye közt, és a gyártástechnológiájuk is megegyezik, ezzel együtt a hőtermelésük is hasonló. Az a 4W az olyan, mintha nem is lenne.
Az egyetlen erősebb az az Ultra ZM, azokban 2MB az L2 tár.Én inkább szimplán arra tippelnék, h eltömődött már a légfuvó nyílás. Volt már szerencsém az Asus F sorozatának különböző évjáratú modelljeihez legutóbb pát hete:
logout.hu/bejegyzes/thunderzolee/am_asusnal_jol_erzik_magukat.html
Úgyhogy javaslom szedd szét, és takarítsd ki. A túlmelegedés nem vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest