- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wertigoo #6355 üzenetére
Hát.. ha játékra keresel gépet, akkor miért nem olyat vettél eleve, amiben erős VGA van?
Egyébként tervezem én is, h a processzort átcserélem egy harmadik generációs i3-asra, azokban már HD4000 van, az valamivel erősebb.
A chipset az kezeli az Ivy Bridge architektúrát is, csak azt nem tudom egyelőre, h a BIOS is elfogadja-e majd az újabb CPU-t.
Meg hát még drágák is az új procik, de mindenesetre ez egy járhatónak tűnő út. -
válasz
wertigoo #6352 üzenetére
Második generációs Intel Core i van benne, ahhoz HD3000 IGP tartozik. Ez a processzorral egybe van integrálva.
Ha a gépet szétszeded, így néz ki belül, ugye?
http://www.youtube.com/watch?v=era0-kx2F6I#t=05m47sÉrtelem szerűen ezekben nem lehet cserélni a VGA-t.
Van a negyvenes sorozatú ProBookoknak olyan verziója, ami dedikált VGA-s, de ez nem az. Ugyanilyen noti előtt ülök egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged