- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #15400 üzenetére
Nincs ezen mit fejleszteni, szinte ugyanilyen kiépitésű ProBookot használok (1terás SSD-vel), tökéletes azokra a feladatokra, amit írtál. Évente kiszedem a hűtést, h letakarítsam a porcicákat a lamellákról.
Csak a kijelzőfelbontással nem vagyok megelégedve, de mivel külső monitorokkal használom, ez sem probléma.
Vettem már egy újabb ProBookot is, hasonló specifikációval, de jóval újabb processzorral, de azóta is a régit használom, (az újon kevesebb az USB kapu).
Amíg a nyák bírja, nem érdemes lecserélni.
-
válasz
Tothgera30 #15406 üzenetére
Ha megfelel ,ne nyúlj hozzá.
Szép meg jó a gép de nem mai darab ,így akármikor megpusztulhat.
Max 1 win11-et nézz meg ,kis trükkel rámegy és az én tapasztalataim szerint jobban mennek vele a régi vasak. -
válasz
Tothgera30 #15402 üzenetére
Én cseréltem a saját notimban i7-re..
Nekem bejött... valós 4 mag az valós 4 mag... nem ht...
Igaz nálam csak mezei felhasználás van.... -
válasz
Tothgera30 #15402 üzenetére
Ha most kielégíti az igényeidet, én nem bántanám. De ahogy Tim82 írja, ezt majd neked kell eldönteni.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #15400 üzenetére
Érdemben esetleg a proci cseréje négymagos i7-re (ha jól rémlik, 2570p-nél cserélhető) - én 35W TDP körüli változatokban gondolkodnék, mint i7-3612QM vagy 3632QM.
Ha van a 2570p-hez whitelist mentes BIOS (nem tudom, hogy van-e, nem néztem utána), akkor a gyári wifi kártya cseréje AC-s, esetleg AX-es kártyára (AX-esből is van mini PCI-e csatlakozós változat, Intel AX200, AX210-ből).
Hozzáteszem, véleményes, hogy bármelyik említett upgrade-nak van-e értelme/gazdaságos-e, ezt nem tudom helyetted megítélni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Tothgera30 #11531 üzenetére
Szériában forrasztott a processzor az alaplapon, nem tudod kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged