- SONY LCD és LED TV-k
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aszti93 #8758 üzenetére
De lehet, h ki lehetne cserélni másik ventilátorra, csak nem tudom milyenek kompatibilisek vele, ezért nem szoktam ilyenhez tanácsot adni.
Max ha valaki keres, akkor megírom, h a kiszedett ventilátor típusszáma alapján keressen hozzá másikat.Más egy processzort kicserélni, mert azoknak adott foglaltuk van, de ventilátorok ahány noti annyi féle méret.. Aztán lehet, h ezek közt is van szabvány, és amit én eddig ezer félének tartottam, az valójában csak 4-5 fajta, de nem ismerem őket.
Esetleg BIOS-ban van valami menüpont, ami erre vonatkozik, h minimum fordulatszám, de nem minden gép BIOS-a tartalmaz ilyet. Ezeknél többnyire a ventilátor fordulatszámát szabályozni tudó programok se működnek, mert nem férnek hozzá a vezérléshez. (Mint pl. az én gépemben sem.)
"az everest ugye kiírja.."
Ez érdekes, a CPU magok többnyire magasabb hőfokokon üzemelnek, mint ami a CPU. De én pl. ki szoktam venni a pipákat a magok elől, nekem elég ha magát a CPU-t mutatja. Gondolom nem arra irányult a kérdésed, h CPU mag 1, és cpu mag 2 mit jelent ==> kétmagos a processzor.47 fok az rendben van, terhelésnél valamivel feljebb megy, de ez az alja annak a típusnak, úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest