- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szia!
A procis mondatod végéről ha jól sejtem lemaradt valami: "ezek amúgy a ..."
Memóriából azért csak 4 van benne, mert ennyit támogat az alaplap, hiába teszek bele többet, és ezt is csak 667MHz-en.
A HDD adapterben egyetértünk, ott inkább az SSD lehet húzósabb árban, nem tudom milyet érdemes manapság választani, de úgy gondolom, hogy már a legolcsóbbak is ugrásszerű növekedést hoznak a HDD-hez képest.Újrapasztázás és takarítás (teljes szétbontással) nyáron megvolt, ez sajnos nem emiatt hangos.
Új vásárlása esetén ha számlásat veszek, akkor az áfát le tudom róla iratni. Bár főképp az nem tetszik az újakban, hogy kicsi a felbontásuk (1366x768, 1440x900), ha pedig nagy felbontást szeretnék, akkor nagy gépet kell választanom. Viszont 14-nél nagyobbra szerintem nincs szükségem, fontosabb a mobilitás, pl folyosón kézben is tudjam használni wifi hálózat méréshez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest