Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre kicseréltem a gépemben a wifi kártyát.
Egy 3945abg-t cseréltem le egy 4965agn-re.
Gépet szétszedtem, és nagy meglepetésemre a két csatlakoztatott antenna mellett volt egy harmadik be nem kötött antenna is 3. jelöléssel (rákerestem neten, és kiderült, hogy a gépemnek volt olyan verziója, amiben n-es wifi volt, msi gx600).
Ennek nagyon megörültem, hiszen így nem kell 3. antennát beépítenem, bár nem is akartam, a két antennás sebesség is megfelel nekem.Viszont, miután helyreraktam mind a 3 antennát az új modulon és rendesen beraktam, a win7 csak 130Mbps-nek mutatja az új hardver sebességét a 300Mbps helyett, mintha csak két antenna lenne csatlakoztatva, pedig mind a 3 antenna csatlakozva van.
Mi lehet a probléma?
-
Zirowe
nagyúr
Nekem a fő okom a váltásra az lenne, hogy utp kábelen 30mbit-el jön a net, wifin meg max 19-20-al, ezt szeretném javítani mindenképpen.
Szóval akkor nem kell a 3. antenna?
Ez jó hír, köszönöm.
Bár, és nem tudom, hogy hasznos lehet-e, a gépemnek elvileg van egy dvb-t tunerrel szerelt verziója, és ehhez van egy antenna kivezetés a házon külöső csatlakozáshoz.
Mivel az enyémben nem volt tuner, ezért tudom azt az antennát nélkülözni.
Ha azt kiszedem és a helyébe rakom a 3. antennát, az lehetne egy jó megoldás?Bár ha hozza a 110/130-at, az nekem már bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged