- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre kicseréltem a gépemben a wifi kártyát.
Egy 3945abg-t cseréltem le egy 4965agn-re.
Gépet szétszedtem, és nagy meglepetésemre a két csatlakoztatott antenna mellett volt egy harmadik be nem kötött antenna is 3. jelöléssel (rákerestem neten, és kiderült, hogy a gépemnek volt olyan verziója, amiben n-es wifi volt, msi gx600).
Ennek nagyon megörültem, hiszen így nem kell 3. antennát beépítenem, bár nem is akartam, a két antennás sebesség is megfelel nekem.Viszont, miután helyreraktam mind a 3 antennát az új modulon és rendesen beraktam, a win7 csak 130Mbps-nek mutatja az új hardver sebességét a 300Mbps helyett, mintha csak két antenna lenne csatlakoztatva, pedig mind a 3 antenna csatlakozva van.
Mi lehet a probléma?
-
Zirowe
nagyúr
Nekem a fő okom a váltásra az lenne, hogy utp kábelen 30mbit-el jön a net, wifin meg max 19-20-al, ezt szeretném javítani mindenképpen.
Szóval akkor nem kell a 3. antenna?
Ez jó hír, köszönöm.
Bár, és nem tudom, hogy hasznos lehet-e, a gépemnek elvileg van egy dvb-t tunerrel szerelt verziója, és ehhez van egy antenna kivezetés a házon külöső csatlakozáshoz.
Mivel az enyémben nem volt tuner, ezért tudom azt az antennát nélkülözni.
Ha azt kiszedem és a helyébe rakom a 3. antennát, az lehetne egy jó megoldás?Bár ha hozza a 110/130-at, az nekem már bőven elég.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, van egy majdnem 4 éves msi gx600-as laptopom, amiben egy intel wireless 3945abg wifi kártya van.
Ezt szeretném lecserélni egy n wifi kompatibilissel.
Garancia már úgysincs rajta, szétszedni is szétszedtem már újrapasztázás végett, szóval elméleti akadálya nincs.
Azért szeretném a belsőt lecserélni a külső stick helyett, mert nem szeretném, hogy "kilógjon" belőle a vevő.Körbenéztem ebay-en, és az lenne a kérdésem, hogy ez vajon megfelelne-e nekem?
A leírás alapján jó, még az én modellemet is megemlítik, mint cserére alkalmas.Viszont ennek 3 antenna csatlakozója van, az enyémnek pedig ha jól emlékszem csak kettő.
Itt egy két a legutolsó szétszedéséről.A kérdés tehát az, hogy be lehet-e szerelni a gépembe, működne rendesen és hogy menne-e utána teljes sebességgel (tehát gyorsabban, mint a jelenlegi g kapcsolat, a router az már n kompatibilis, egy 1043nd modell) a net?
Szerk:
Közben megtaláltam a "harmadik" antenna csatlakozót ebayen.Ezt vajon milyen nehéz beépíteni?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, van egy msi gx600 típusú laptopom, és úgy néz ki, hogy megint megnyekkent a dvd íróm, viszont a gari kb egy hónapja lejárt (más kérdés, hogy szerintem a gari újraindult a dvd íróra, mert már kétszer is cserélték, de ez nem ide tartozik
).
Melyik lenne a legolcsóbb dvd író, ami jó lenne a gépembe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest