- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
eketomy #5753 üzenetére
Félre ne értsd, nem rossz szándékból, vagy a beleugatás olthatatlan vágyától vezérelve írtam.
Csak ha van olyan ember, akinek pontosabb válaszra van szüksége, akkor álljon az is itt, visszakereshetően.
Ami a DDR2 notimodulok árát illeti, szerintem 20-25k* egy RAM-bővítésre a régebbi, de jól működő C2D-s notinkban gazdaságosabb, mint venni egy új notebook-ot (árkategóriától függően ~ 90-500.000 HUF között) csak azért, mert abba már DDR3-at lehet tenni, illetve Core i3/i5/i7 van - ha a felhasználó úgyis netezésre, filmnézésre, office-ra fogja használni. (A fogyasztói igényekről és a valós felhasználási területről csak az jut eszembe, hogy az én legújabb notebook-om egy lassan hat éves Thinkpad T60, C2D T7400 processzorral, 2+1 GB RAM-mal, 80 GB SSD-vel és Radeon X1400 videokártyával - mindenre elég, amire használom: netezés, office, filmnézés (720p-t szoktam helytakarékossági okokból, de az 1080p-vel is elboldogulna a CPU), sőt, 2008-2009-ig megjelent játékok is elfogadhatóan futnak rajta, mint pl. a Dragon Age. Egy darabig nem is tervezem még cserélni - a többi notebook pedig ennél régebbi darab a családban. Nyilván félretehetnék pénzt - nem is kellene túl sokat spórolnom - egy ennél bőven újabb notebook-ra, de azt sem használnám többre, az e-pénisz növelését pedig végső soron feleslegesnek találom.
)
* Nagyjából ennyiért (100-130 USD körüli áron) mozog eBay-en 2*4 GB so-dimm DDR2, legalábbis kb. egy hónapja ennyi volt, aminek a valós értéke árfolyam függvényében persze változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged