Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopp, bocsi, elnéztem a sort.
Alighanem a Virtual memory sort néztem annak, az 256 volt.Akkor persze, h megéri, hiszen egy csapással használhatóvá válik a gép.
Mennyi ram lesz mellette?
Illetve a többi gépben mennyi van?
Azért azt tudni kell, h a 32bites Win7 jóval kevesebb ramot használ, de 3GB-nál többet nem tud kezelni a rendszer. A 64bites Win 7 kicsit erőteljesebb géphasználat közben fél-egy év után simán megeszik bekapcsoláskor 1.5-1.7GB ramot. Ehhez még egy böngésző sok-sok megnyitott füllel, aztán pillanatokon belül 2.5GB ram használatnál tartunk.
A 64bites Win 7 szeret terpeszkedni, na!Szóval ha kevés a ram, én inkább 32 bitest szoktam felrakni, úgy akár le lehet a lapozófájlt is kapcsolni.
Na, közben még írtál:
Az órajelkülönbség ez esetben nem lényeg, amúgy is hiába gyorsabb a Sempron, az a 128KB az annyira kevés, h lehetne ez 3GHz órajelű is, akkor se tudna többet számolni azonos idő alatt, mint a másik.
Az 1MB L2 tár annyi előnyt jelent, h állva hagyja a Sempront a Turion.
Itt is azonos szinten állnak:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest