- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
spartan1 #5409 üzenetére
hali!
barátnőmnek is volt egy fujitsu gépe, majdnem olyan mint a tied! u.ezzel a hibajelenséggel. nalunk az volt a probléma hogy iszonyat gyenge volt a gép 2GB ramhoz kevés volt az a proci meg az a vga ami benne volt. nálam is xp telepítés után ahogy felmentem netezni, már 100%-on pörkölt a proci. a hibajelenség akkor szünt meg ha kikapcsoltam a wifi-t és ha csak sima utp kábelen neteztem.
valamiért amikor bekapcsoltam a wifi kártyát már megis ugrott a proci kihasználtság 100%-ra. egyszóval vagy próbálj meg másik wifi kártyát szerezni bele (bár sztem u.úgy nem lesz jó a konfig miatt) vagy erősebb proci kellene bele (csak ha jóltudom ezekbe 2magos procik nem mennek) vagy utp kábelről netezz. (ezt mindenképp próbáld meg hátha nem is ez a baj)üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest