Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
HRC_Szykla #4331 üzenetére
Ha garanciális a gép akkor mindenképp az Asust kellene megkérdezni, hogy vállalnak-e benne kártyacserét avagy sem (egyáltalán van-e mire). Ezt egyébként egy notebookszervizben el tudják végezni, általában bonyolultabb egy ram/hdd/odd cserénél.
Nekem nemrég sajnos sikerült sietség miatt megsértenem egyik már öregecske notebookunk szalagkábelét, hiába szedtem szét és tettem össze előzőleg párat gond nélkül. Szóval létezik ugyan a tiédről is szétszerelést mutató videó, de otthon ilyesmi egy ilyen értékű gépnél semmiképp sem ajánlott. Amíg garis csinálja a gyártó ha vállalja, utána gyakorlott szervizes kezek.
Viszont változatlanul nem igazán értem a csereigényt, mert az egyik legerősebb egykártyás megoldás birtokosa vagy. Ami többet tud nála már vagy 25 W-tal többet is fogyaszt nem 4-5-tel. A testvérmodell G73Jw is egy GTX 460M-mel van szerelve, ami teljesítményben közelíti a tiédet. Üresjárati fogyasztása magasabb a terhelt pedig némileg alacsonyabb a HD5870-nél, de arra átváltani felesleges lenne.
Ha változatlanul cserélni akarsz keresd fel az Asust, hogy vállalja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP 230W Center Pin tápegységek
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest