- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
HRC_Szykla #4331 üzenetére
Ha garanciális a gép akkor mindenképp az Asust kellene megkérdezni, hogy vállalnak-e benne kártyacserét avagy sem (egyáltalán van-e mire). Ezt egyébként egy notebookszervizben el tudják végezni, általában bonyolultabb egy ram/hdd/odd cserénél.
Nekem nemrég sajnos sikerült sietség miatt megsértenem egyik már öregecske notebookunk szalagkábelét, hiába szedtem szét és tettem össze előzőleg párat gond nélkül. Szóval létezik ugyan a tiédről is szétszerelést mutató videó, de otthon ilyesmi egy ilyen értékű gépnél semmiképp sem ajánlott. Amíg garis csinálja a gyártó ha vállalja, utána gyakorlott szervizes kezek.
Viszont változatlanul nem igazán értem a csereigényt, mert az egyik legerősebb egykártyás megoldás birtokosa vagy. Ami többet tud nála már vagy 25 W-tal többet is fogyaszt nem 4-5-tel. A testvérmodell G73Jw is egy GTX 460M-mel van szerelve, ami teljesítményben közelíti a tiédet. Üresjárati fogyasztása magasabb a terhelt pedig némileg alacsonyabb a HD5870-nél, de arra átváltani felesleges lenne.
Ha változatlanul cserélni akarsz keresd fel az Asust, hogy vállalja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged