- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #15984 üzenetére
Köszi az infót!
Az a bajom a NAS-okkal, meg az SBC-kkel, hogy hamar kifogynak a szuflából.
Lenne pár feladat még, amit rábíznék a NAS-ra, és egy 14nm-es, vagy újabb 15W-tos laptop proci nagyon kis fogyasztással nagyon sokat bír.
Tudom, hogy nem egy elegáns megoldás, de mivel nem nagyon vannak laptop fogyasztású ITX lapok mostanában hasonló teljesítménnyel, ezért jött az igény. Az ötlet pedig onnan jött, hogy a mostani laptopom mechanikailag és képernyő terén kezd meghalni, viszont a Ryzen-es alaplapja hibátlan és kellően gyors.
Kikapcsolt kijelzővel SSD-vel az Ubuntu desktopon 4.9W-tot vesz fel a konektorból (vagyis benne van a töltő vesztesége), pedig futott a háttérben vagy 40 torrent - igaz csak pár MByte/sec volt éppen - ráadásul wifin ment minden.Lan-on, akksi nélkül lehet, hogy bemenne 4W alá üresben, és ha kell a kakaó, akkor van.
Arra gondoltam, hogy megnézem, hogy gyárilag hol megy a levegő, és azokra a pontokra rakok bordát. Úgyis van itthon sok kis régi RAM-süni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen GPS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Asustor NAS
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest