- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hővezető paszták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
ricsi99 #15759 üzenetére
Nem lehet. Még előtte letöltöttem a "pc health check-et" (aminek letöltése és telepítése 5-6 percet vett igénybe, annyira volt lassú a gép, néztem egy crystaldiskmark-ot is, 15mb/s olvasási sebességet írt) és meglepődtem, mert TPM az van, de az i3-7020U nem támogatott.
Igazából mindegy a rendszer, mint mondtam a nagyapám gépe és csak Chrome, meg VLC van rajta használva. Akkor kapott hülyét a nagyapám, mikor jött egy windows update (mondjuk havonta van egy nagyobb) és kb. 2 órába telt míg kész lett. Most már 2 perc lesz.
Komolyan így elb***ni egy gépet egy hülye HDD miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Hővezető paszták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest