- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hentes555 #11002 üzenetére
A HDD 40 fok felett időzített bomba tartósan. Ebben a pillanatban vezettem be valaki tudatába a HDD setinelt, mert a tartós 45-48 (de volt 59 is) fok miatt elkezdett meghalni a HDD.
Olvastam erről a hibáról, azon csodálkozom, hogy ma még vannak működő példányok.Thunderzolee! Sztem ezzel sokat nem lehet kezdeni. Ez ilyen.
Olyat láttam már,hogy a notiból asztali lett, mert a CPU kapott egy fabrikált hűtést, meg lett emelve és alul mint egy kémény lógott ki a borda. Csak hát a noti innentől nem noti. -
válasz
hentes555 #11002 üzenetére
Az a hűtőpad amit vettél, az hová fújja a hideg levegőt?
Mert azt látom, h 3 venti is van rajta, meg neonos, de ha nem a noti hűtőventilátorának a levegőbeszívó-nyílása felé fúj, akkor sokat nem ér; max a merevlemezt tudja hűteni..Ilyet kerestél volna inkább, vagy ehhez hasonlót, ezen a ventiket át lehet pakolni, a lyukak közül bármelyikhez hozzá lehet pattintani, ahol a gép beszívó nyílása van, oda kell tenni pl. az egyiket.
Processzor fronton nemigen tudok hozzászólni, mármint a melegedés ezeknél ennyire nem ismeretes számomra. Mármint elhiszem, h melegszik, de sosem olvastam ezekről, ilyet nem is nagyon szereltem, mivel ezekhez erősebb processzorokat nem nagyon lehet kapni (értelmes áron), így szinte sose volt dolgom velük.
Puma platform megy bele, Socket S1G2-es foglalattal.
Ezek azok:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Puma
A táblázatban valóban látni, a Turion kisebb fesszel megy; bár a max. hőfok mindegyiknél 100C°.A merevlemez azért is lehet meleg, mert régebbi fajta, akkoriban még jobban melegedtek, mint egy mostani egy tányéros példányok. Meg hát ha dolgozik, akkor felmelegszik, és a frissítések költői kifejezéssel élve fél napos munkát adnak egy ilyen gépnek. :/
Gondolom a hűtés ki van tiszttítva, úgy értem a lamellák és a ventilátor között nincsenek porcicák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest